HEMMELIG KONTRAKT: En tidligere bekjent av hertuginne Meghan avslører oppsiktsvekkende detaljer til Daily Mail. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG KONTRAKT: En tidligere bekjent av hertuginne Meghan avslører oppsiktsvekkende detaljer til Daily Mail. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

- Skrev hemmelig gravid-kontrakt med eksen

Skal ha tvunget eksmannen til å signere.

Publisert

Før selveste prins Harry (34) kom inn i bildet og gjorde henne til hertuginne av Sussex, var Meghan Markle (37) i et ekteskap med filmprodusenten Trevor Engelson (42).

De to møtte hverandre i 2004, da Meghan kun var 23 år gammel. Syv år senere, i 2011, giftet de seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

ROMANTIKK: Meghan giftet seg med Trevor i en intim seremon på Jamaica i 2011i. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ROMANTIKK: Meghan giftet seg med Trevor i en intim seremon på Jamaica i 2011i. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, sa en kilde til avisen.

Ekteskapet varte i to år før, før skilsmissen ble fullført i 2013. Årsaken til bruddet skal ha vært «det store presset fra Hollywood».

Var redd for utseendet

Nå har det imidlertid dukket opp nye detaljer fra det tidligere ekteskapet til hertuginnen, og ifølge Daily Mail tvang Meghan sin daværende ektemann Trevor til å signere en såkalt graviditetskontrakt.

Ifølge tabloidavisen skal Meghan, som på den tiden jobbet som skuespiller, ha vært livredd for at en graviditet kom til å ødelegge utseendet og kroppen hennes.

VAR FORELSKET: Eksparet var sammen i hele seks år før de bestemte seg for å gifte seg i 2010. Foto: Splash News/ NTB scanpix
VAR FORELSKET: Eksparet var sammen i hele seks år før de bestemte seg for å gifte seg i 2010. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Den angivelige graviditetskontrakten skal ha inneholdt en avtale om at Meghan skulle få alt fra personlig trener, til en ernæringsfysiolog og barnevakt etter en eventuell graviditet.

Grunnen til at Meghan angivelig skal ha satt et krav om en personlig trener og ernæringsfysiolog, skal ha vært at hun ønsket å gå raskt ned i vekt etter fødsel.

En uformell kontrakt

Det er en tidligere bekjent av Meghan som avslører den påståtte graviditetskontrakten overfor Daily Mail.

- Hun har alltid vært redd for å legge på seg, spesielt med tanke på hvor karrieren hennes var på det tidspunktet.

Kontrakten skal angivelig ha blitt utformet en god stund etter bryllupet i 2011, og på rundt samme tid hadde Meghans skuespillerkarriere i tv-serien «Suits» begynt å ta av.

- Det ble tatt opp fordi de overveide å stifte familie sammen i nærmeste fremtid, forteller den tidligere bekjente til tabloidavisen, og legger til:

SKILT: Ekteskapet mellom Meghan og Trevor tok slutt i 2013. Foto: Splash News
SKILT: Ekteskapet mellom Meghan og Trevor tok slutt i 2013. Foto: Splash News Vis mer

- Meghan vet at hvis hun legger på seg, så kan man se det på ansiktet hennes, så hun ville være sikker på at hun raskt kunne være tilbake foran kameraene igjen.

Den tidligere bekjente av hertuginnen hevder videre at det ikke var noen advokater involvert i utformingen av kontrakten, og at det var snakk om en mer uformell kontrakt.

Ifølge kilden ville Meghan alltid bli behandlet som en prinsesse, og da gjaldt også mens hun var gift med Trevor.

Eksmannen giftet seg på nytt

Det er snart et halvt år siden det store bryllupet i Windsor, der prins Harry giftet seg med den amerikanske skuespilleren. I bryllupsgave av dronningen fikk Meghan og ektemannen hertugdømme over Sussex.

Nylig ble det også kjent at hertugparet venter sitt første barn sammen, og det er i kjølvannet av den store babynyheten at den nevnte kilden har uttalt seg om gravidkontrakten.

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer Vis mer

Det har utvilsomt skjedd mye i livet til den tidligere«Suits»-stjernen på kort tid. Hun har lite kontakt med enkelte tidligere venner og familiemedlemmer, men tiden står ikke stille for dem heller. Blant annet har hertuginnens eksmann Trevor funnet lykken på ny.

Ifølge en rekke medier, deriblant Daily Mail og News, har han nemlig giftet seg igjen. I likhet med sin ekskone Meghan har også han giftet seg inn i velstand og luksus.

Trevors nye kone er nemlig Tracey Kurland (32), arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått fra finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

NY KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey, som han tok med seg på rød løper i august. Foto: NTB scanpix
NY KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey, som han tok med seg på rød løper i august. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hennes far jobbet for byrået Countrywide, men forlot selskapet i 2006, etter å ha solgt aksjene sine for omtrent 1,5 milliarder kroner.

Han har siden tjent gode penger i andre bedrifter, og har derfor sikret familien sin godt økonomisk. Det skal også nevnes at brudgommen heller ikke har noen økonomiske problemer. Han er en suksessrik film- og TV-produsent i Hollywood.

Meghans eksmann og hans nye hustru har kjent hverandre i omtrent et år, og bryllupet ble avholdt i et privat hjem i Californias Hidden Hills.

LES OGSÅ: Nektet adgang til Meghans slott

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer