Hertuginne Meghan:

- Skrev hemmelig gravid-kontrakt med eksen

Skal ha tvunget eksmannen til å signere.

HEMMELIG KONTRAKT: En tidligere bekjent av hertuginne Meghan avslører oppsiktsvekkende detaljer til Daily Mail. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG KONTRAKT: En tidligere bekjent av hertuginne Meghan avslører oppsiktsvekkende detaljer til Daily Mail. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Før selveste prins Harry (34) kom inn i bildet og gjorde henne til hertuginne av Sussex, var Meghan Markle (37) i et ekteskap med filmprodusenten Trevor Engelson (42).

De to møtte hverandre i 2004, da Meghan kun var 23 år gammel. Syv år senere, i 2011, giftet de seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, sa en kilde til avisen.

Ekteskapet varte i to år før, før skilsmissen ble fullført i 2013. Årsaken til bruddet skal ha vært «det store presset fra Hollywood».

Var redd for utseendet

Nå har det imidlertid dukket opp nye detaljer fra det tidligere ekteskapet til hertuginnen, og ifølge Daily Mail tvang Meghan sin daværende ektemann Trevor til å signere en såkalt graviditetskontrakt.

Ifølge tabloidavisen skal Meghan, som på den tiden jobbet som skuespiller, ha vært livredd for at en graviditet kom til å ødelegge utseendet og kroppen hennes.

Den angivelige graviditetskontrakten skal ha inneholdt en avtale om at Meghan skulle få alt fra personlig trener, til en ernæringsfysiolog og barnevakt etter en eventuell graviditet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer