Skrekkfilm-stjerne spiller Diana

Nå kommer filmen om Dianas siste år.

DIANA-KOPI: Naomi Watts (t.h) skal spille prinsesse Diana (t.v) i en ny film. Foto: All over press
DIANA-KOPI: Naomi Watts (t.h) skal spille prinsesse Diana (t.v) i en ny film. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Diana var verdens mest kjente kvinne da hun døde. Over to og en halv milliard mennesker fulgte begravelsen hennes på TV - og nå blir det en ny film om Englands Rose.

Den vakre australske kjente skuespilleren Naomi Watts (43) skal ha hovedrollen i ny Diana-film, melder Assosiated Press.

Filmen «Cought in Flight» skal fokusere på Dianas to siste år, før hun omkom i den tragisk bilulykken i Paris i 1997. Opp- og nedturene hennes skal skildres i detalj, og innspillingen vil etter planen starte i løpet av året.

Filmens regissør er German Oliver Hirschbiegel, best kjent for filmen om, Hitlers siste dager - «Downfall».

- Jeg er lykkelig over å ha en slik eksepsjonell skuespiller som har både varmen, menneskligheten og empatien til et slikt globalt ikon som prinsesse Diana, sier han i en uttalselse.

Naomi Watts er beæret over å ha fått rollen - og over å være den første superstjernen som spiller Diana på film. Watts har tidligere hatt stor suksess i horrorfilmen «The Ring» samt kassasuksessen «King Kong».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ble Mette-Marit tatt på senga

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer