Skøyerprinsen

Prins Sverre Magnus moret seg kongelig i Holmenkollen.

<strong>JEG SER DERE NOK?:</strong> Sverre Magnus lagde kikkert med fingrene sine, og glodde på fotografene.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
JEG SER DERE NOK?: Sverre Magnus lagde kikkert med fingrene sine, og glodde på fotografene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En uke etter at de gikk skirenn sammen med 6000 andre barn i Barnas Holmenkollsøndag, var prins Sverre Magnus (6) og prinsesse Ingrid Alexandra (8) tilbake i Holmenkollen. Denne gangen var jobben deres å stå og se på alle som fløy høyt under World Cup i hopp.

Kronprinsbarna er to tålmodige sjeler, men tiden på tribunen ble likevel litt lang. Sverre Magnus moret seg med å lage artige fjes til fotografene – som han gjerne gjør når han er med ut på oppdrag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa sørget for Dæhli-reklame 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer