Utro-beskyldninger:

Skjuler sine følelser

- Virker ikke spesielt tappet.

HOLDER MASKEN: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik smiler tilsynelatende utad mens det er fullt kaos i kulissene. Bildet av ekteparet er tatt etter at utro-beskyldningene nådde media. Foto: NTB
HOLDER MASKEN: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik smiler tilsynelatende utad mens det er fullt kaos i kulissene. Bildet av ekteparet er tatt etter at utro-beskyldningene nådde media. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det blåser kraftig rundt danske kronprins Frederik (55) om dagen.

Etter at bladet Lecturas tidligere denne uken publiserte en rekke bilder av tronarvingen sammen med den spanske TV-kjendisen Genoveva Casanova (47) i Madrid, har det svirret utroskapsrykter rundt ham.

«Frederik av Danmark og Genoveva Casanova tilbringer natten sammen», lød overskriften på en åtte siders bildeserie i Lecturas.

Bildene viser blant annet duoen på spasertur i Retiro-parken og at de spiser middag sammen på restauranten Corral de la Moreria. Det er også bilder av at de forsvinner inn i hennes leilighet sammen, og av kronprinsen som kommer ut alene fra den igjen, i et nytt antrekk, tidlig på morgenen dagen etter.

Kongehusekspert Caroline Vagle om kronprins Frederik sine utroskapsrykter. Reporter: Caroline Vagle. Video: NTB Vis mer

Saken har naturligvis skapt en enorm mediestorm - ikke bare i Danmark, men også internasjonalt.

Allerede tirsdag avviste Genoveva alle påstander om at hun og Frederik er mer enn venner. Hun understreket også at saken allerede er i hendene på advokatene hennes.

RASER: - Jeg har ikke et forhold til ham slik det blir sagt, sier Genoveva Casanova til magasinet Vanitatis. Foto: NTB
RASER: - Jeg har ikke et forhold til ham slik det blir sagt, sier Genoveva Casanova til magasinet Vanitatis. Foto: NTB Vis mer

Torsdag gikk 47-åringen også ut i ukebladet Vanitatis og forklarte mer om bakgrunnen for hvorfor hun og Frederik hadde tilbrakt tid sammen.

- Vi er venner, og bildene beviser ikke noe. Bortsett fra for dem som vil forvrenge bildene, og se noe som ikke er sant. Vi har felles venner og jeg vil ikke fortelle hvem. De er mine venner, uttalte hun blant annet.

Det er ikke bare kronprins Frederik og Genoveva som har det tøft om dagen. En annen person som selvfølgelig berøres av situasjonen er Frederiks kone gjennom 19 år, kronprinsesse Mary (51).

Sammen har de også barna prins Christian (18), prinsesse Isabella (16) og tvillingene Vincent og Josephine (12).

Til tross for de utallige overskriftene i media ser kronprinsessen ut til å holde maska - i alle fall utad.

STIVT SMIL: Det spanske kongeparet var på statsbesøk i København da saken om den danske kronprinsen eksploderte hjemme i Spania. Foto: NTB
STIVT SMIL: Det spanske kongeparet var på statsbesøk i København da saken om den danske kronprinsen eksploderte hjemme i Spania. Foto: NTB Vis mer

«Etter bildene å dømme, så virker ikke Frederik spesielt tappet etter de siste skriveriene. Onsdag, samme dag som bildene ble publisert, ble han sett på Parken (Københavns svar på Ullevål stadion, journ.anm.) med sin yngste sønn, prins Vincent. De var der for å se fotballkampen mellom FC Köpenhamn og Manchester United», påpeker Svensk Dam.

De mener også at kronprinsesse Mary virker å skjule følelsene sine godt for omverdenen.

«Da kronprinsparet onsdag besøkte Dansk Arkitektur Center sammen med det spanske kongeparet Felipe og Letizia var hun velkledd og smilte hele tiden», skriver bladet også.

LES OGSÅ: - Vi er knust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer