ENDELIG TILBAKE: Etter halvannen måned viser fyrstinnen seg for første gang - på Facebook. Foto: Stella Pictures
ENDELIG TILBAKE: Etter halvannen måned viser fyrstinnen seg for første gang - på Facebook. Foto: Stella PicturesVis mer

Skjuler magen og seg selv

Fyrstinne Charlene har ikke vist seg offentlig på over en måned.

SEOGHØR.NO: Etter at den gledelige nyheten fra Monaco om at fyrstinne Charlene venter barn kom ut, har Charlene rett og slett forsvunnet fra offentligheten. Hun har bare vist seg noen få ganger - siste gang 20. juni.

Denne uka offentliggjorde imidlertid fyrstepalasset to nye bilder av den gravide fyrstinnen, ettersom hun ble tildelt en høy orden i Italia for sitt veldedighetsarbeid.

På bildet har hun på seg en vid 60-tallsinspirert kjole i blått og hvitt, men det er ikke lett å få øye på gravidemagen.

Etter at nyheten kom ut, siterte flere sør-afrikanske aviser venner av Charlenes far, som skal ha uttalt at Charlene nå ventet tvillinger.

Bildet som ble offentliggjort ble sluppet på fyrstedømmets facebookside. På bildet bærer hun ordenen «Cavaliere di Gran Croce dell’ Ordine dell Stella d’Italia», som er den nest høyeste sivile orden i Italia.

Charlene har fått den for sitt veldedighetsabeid. Etter at Charlene ble fyrstinne startet hun organisasjonen «Princess Charlene of Monaco Foundation», som jobber internasjonalt for å sette fokus på sport og sportslige verdier. Organisasjonen bidrar også til at mange lærer å svømme.

Den tidligere OL-deltageren i svømming ser fortsatt trent ut på bildene, men de avslører også at hun har lagt på seg. Ansiktet er blitt mye rundere, og det er et sunnhetstegn om man har barn i magen.

Fyrstehuset har ikke gått ut med noen termindato, men sagt at Charlene nedkommer i slutten av året. Så gjenstår det bare å se om det kommer en eller to babyer til verden...

LES OGSÅ: Stengte parken for Marys barn