Pippa Middleton:

- Skjønner hun egentlig at hun er gravid?

Pippa Middleton får krass svangerskapsrefs.

FÅR KRITIKK: Gravide Pippa Middleton (35), lillesøsteren til hertuginne Catherine (36), er i hardt vær etter ha fortalt om hvordan hun opprettholder en aktiv livsstil underveis i svangerskapet. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Gravide Pippa Middleton (35), lillesøsteren til hertuginne Catherine (36), er i hardt vær etter ha fortalt om hvordan hun opprettholder en aktiv livsstil underveis i svangerskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Pippa Middleton, du bærer et barn, ikke litt uønsket fett.

Den krasse reprimanden stammer fra en britisk spaltist ved navn Barbara Ellen, som åpenbart har en høne å plukke med hertuginne Catherines gravide lillesøster.

I et innlegg hos The Guardian går Ellen langt i å beskylde Pippa for å opprettholde en sykelig livsstil under sitt første svangerskap.

GLAD I TRENING: Pippa Middleton har flere ganger gitt uttrykk for at hun vil opprettholde en aktiv livsstil under svangerskapet. Nå mener enkelte at hun har dratt det for langt. Her avbildet i august. Foto: NTB Scanpix
GLAD I TRENING: Pippa Middleton har flere ganger gitt uttrykk for at hun vil opprettholde en aktiv livsstil under svangerskapet. Nå mener enkelte at hun har dratt det for langt. Her avbildet i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Trener bort magen

- Skjønner hun egentlig at hun er gravid? Mon tro om den yngste Middleton-søsteren hadde satt mer pris på svangerskapet om hun hadde gitt opp forsøket på å trene bort babymagen, freser spaltisten.

Bakgrunnen for den strenge tordentalen handler ifølge Ellen selv om Pippas jevnlige beretninger fra den foreløpige svangerskapsperioden, satt på trykk i en spalte hos den britiske publikasjonen Waitrose Weekend.

Det var hos nettopp Waitrose Weekend at 35-åringen i begynnelsen av juni bekreftet at hun ventet sitt første barn med finansektemannen James Matthew (43).

Allerede den gang delte Middleton, som lenge har vært kjent som en ivrig mosjonist, flere synspunkter rundt hvordan en best mulig kan kombinere trening og graviditet.

NYGIFT: Pippa Middleton giftet seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41) i fjor. Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer Vis mer

Vil inn i favorittbuksa

«I og med at dette er min første graviditet, hadde jeg så mange spørsmål jeg følte forble ubesvarte. Jeg ønsket å få greie på blant annet om jeg kom til å strekke noe hvis jeg servet i tennis, hvorvidt svømmetak er trygt og om jeg kan fortsette med yoga hvis jeg unngikk visse posisjoner?», skrev hun blant annet.

Det er riktignok Middletons nyeste svangerskapsinnlegg hos Waitrose Weekend, publisert tidligere i uka, som har fått den ovennevnte spaltisten til å se rødt.

Ifølge Daily Mail skriver Pippa blant annet at hun har omfavnet ballett-inspirerte treningsformer for å unngå «dårlig holdning» og «pingvinaktig gange».

«Jeg forsøker bevisst å holde inn magen, litt som om jeg gir barnet en klem, for å støtte ryggen. Håpet er jeg kan hoppe inn i mine gamle favorittbukser når babyen er født. I alle fall en eller annen gang», skriver Pippa.

Graviditet handler ikke om å få figuren sin tilbake fortest mulig Barbara Ellen, britisk spaltist

- Tragisk

Tilbake hos Barbara Ellen kaller spaltisten den vordende moras svangerskapsplan for «tragisk».

- Jeg vet ikke om hun er redd for å ødelegge gudinne-stempelet hun har hatt siden rumpe-episoden i storesøsterens bryllup, med tanke på forandringene kroppen går gjennom. Graviditet handler riktignok ikke om å «fortsatt være like digg», eller «få sin smellvakre figur tilbake fortest mulig», skriver Ellen.

Saken fortsetter under.

Pippa har foreløpig ikke kommentert spaltistens uttalelser.

Episoden Ellen refererer til, er øyeblikket som gjorde Pippa til verdensstjerne over natta i 2011. Det var i bryllupet til prins William (36) og hertuginne Catherine (36) at brudens lillesøster sørget for å stikke av med deler av oppmerksomhet, alt takket være en tettsittende kjole.

Termin i høst

- Det var vel smigrende, men også pinlig fordi det ikke var planlagt, medga Pippa om den voldsomme interessen, i et intervju tre år senere.

35-åringen er inne i sin siste del av svangerskapet, og skal angivelig ha termin allerede neste måned.

Både kjendiser og kongelige sto på gjestelisten da Middleton giftet seg med ektemannen under luksuriøse omgivelser i mai i fjor, der de yngste kongemedlemmene endte opp med å stjele showet.

Pippa ble for øvrig nylig tante på ny, etter at ektemannens lillebror og modellkona ønsket sitt første barn velkommen til verden.

LES OGSÅ: Røper hva de misliker som kongelige

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer