Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Skjelt ut av kongefamilien

Flere private tekstmeldinger skal avsløre nye detaljer om den britiske kongefamilien.

AVSLØRER: Private tekstmeldinger skal avsløre nye detaljer om den britiske kongefamilien. Foto: Pa Photos/NDZ/starmaxinc.com/NTB
AVSLØRER: Private tekstmeldinger skal avsløre nye detaljer om den britiske kongefamilien. Foto: Pa Photos/NDZ/starmaxinc.com/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en rettshøring denne uka er det nå blitt offentliggjort flere private tekstmeldinger mellom hertuginne Meghan (40) og hennes tidligere kommunikasjonssekretær Jason Knauf (37).

Meldingene avslører imidlertid hertuginnens frustrasjon overfor de andre kongelige, det melder Sky News.

Konstant utskjelling

Meghan hevder nemlig at prins Harry (37) ble utsatt for «konstant utskjelling» fra medlemmer av kongefamilien, på grunn av det anstrengte forholdet hun hadde til faren sin.

Tidligere i år saksøkte også Meghan tabloidavisa Assosiated Newspapers, utgiver for The Mail on Sunday og MailOnline. Søksmålet dreide seg om opphavsretten til et brev hun skrev til faren sin, Thomas Markle (76).

Høyesterett avgjorde at publiseringen var ulovlig, men nå anker avisen avgjørelsen.

Den ene meldingen, som ble offentliggjort fredag, tyder på at hertuginnen er svært oppgitt.

Hun hevdet at de andre kongelige «i bunn og grunn ikke forstår» grunnene hennes til å bryte kontakten med faren, og at hun bare skrev brevet for å «beskytte mannen min fra dette konstante sladderet».

«Den utløsende faktoren for at jeg gjør dette, er å se hvor mye smerter dette har forårsaket H», skriver hun blant annet i meldingen.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

- Uendelig forklaring

Videre påstår hertuginnen at kongefamilien verken har tatt stilling til, eller tatt seg bryet til å forstå hvorfor hun ikke har noe forhold til faren.

«Selv etter en uke med faren og uendelig forklaring av situasjonen, ser det ut til at familien hans glemmer konteksten, og går tilbake til - kan hun ikke bare gå og se ham og få dette til å stoppe?», skriver Meghan.

Denne uken dukket imidlertid hertugparets tidligere pressesekretær Jason Knauf opp i retten, og hevdet han hadde bevis på at Meghan skrev brevet til faren i full vitenhet om at han kunne lekke det.

Det kom også fram at han ga informasjon til forfatterne Omid Scobie og Carolyn Durant, som står bak boka «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family». Den omhandler prins Harry og hertuginne Meghan.

Sistnevntes advokater nektet først for at 40-åringen hadde hatt noe som helst med boka å gjøre.

I en uttalelse sa Knauf at boka flere ganger ble diskutert, inkludert med Meghan, både ansikt til ansikt og over mail, skriver Sky News.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

Sjokkerte alle

Tidligere i år da Oprah Winfrey (67) satte seg ned med prins Harry og hertuginne Meghan, fulgte en hel verden spent med.

Under det kontroversielle intervjuet, kom hertugparet med en rekke avsløringer, som også sjokkerte intervjudronninga.

I et av klippene innrømte Meghan at hun følte seg sviktet av faren, etter at han blant annet hadde løyet om at han hadde snakket med tabloidpressen.

Det var ikke bare god stemning på prins Harrys side heller. I intervjuet lettet han på sløret om faren prins Charles, som han hadde følt seg «sviktet» av, da paret forsøkte å forhandle sin stilling i kongefamilien mot slutten av 2019.

«Men på samme tid - jeg vil alltid elske ham - men det er mye vondt som har skjedd, og jeg vil fortsette å gjøre det til en av mine prioriteringer å prøve å helbrede det forholdet», sa han den gang.

I januar 2020 ble det imidlertid kjent at duoen valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter.

LES OGSÅ: - Ikke så bra som det burde være

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer