Skjeller ut tv-blondine

Svensk tv-kjendis fikk huden full av det britiske hoff.

SINNA PAR: Charles og Camilla var ikke fornøyde med den svenske reporteren. Foto: Stella Pictures
SINNA PAR: Charles og Camilla var ikke fornøyde med den svenske reporteren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rojal refs!


SEHER.NO: Linda Nyberg (36), programleder i svensk TV4, havnet i krangel med selveste prins Charles under innspillingen av sin reportasjeserie om kongelige.


Prins Charles ha blitt svært irritert på Nyberg da hun blant annet begynte å stille Camilla spørsmål uten å ha tiltalt henne først - noe som er strengt forbudt etter det britiske hoffets regler.


Camilla, tidligere fru Parker Bowles, skal ha blitt fly forbannet, og Nyberg ble kalt inn på teppet for en rojal utskjelling før intervjuet kunne fortsette.


- Det er visse regler som må følges, det gjelder alle journalister uansett hvilket land de er fra. Det handler om respekt for familiens integritet, sier pressekontakt ved Buckingham Palace, Susie Isachsen, til Expressen.


Nyberg ba om unnskyldning, men sørget for å gi tilbake med samme mynt.


- Hun (Camilla) brøt også reglene gjennom å svare på spørsmålene mine. Det nevnte jeg. Jeg synes at også hun burde fått en skyllebøtte. Det merkes at hun ikke er helt varm i trøya ennå, sier tv-reporteren.


Linda Nyberg hadde vært i Norge og besøkt kronprinsesse Mette-Marit før hun reiste til England for intervjuet med Charles og Camilla.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer