Den svenske kongefamilien

- Skiller seg ut

Detaljene i det nye familiebildet vekker oppsikt.

NYTT BILDE: I forbindelse med at det svenske kongehuset har relandert hjemmesiden sin, har det også kommet nye offisielle bilder av familien. Øverst f.v. prinsesse Sofia, prins Carl Philip, prinsesse Madeleine og prins Daniel. Nederst f.v. dronning Silvia, kong Carl Gustaf, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria og prins Oscar. Foto: Linda Broström/The Royal Court of Sweden
NYTT BILDE: I forbindelse med at det svenske kongehuset har relandert hjemmesiden sin, har det også kommet nye offisielle bilder av familien. Øverst f.v. prinsesse Sofia, prins Carl Philip, prinsesse Madeleine og prins Daniel. Nederst f.v. dronning Silvia, kong Carl Gustaf, prinsesse Estelle, kronprinsesse Victoria og prins Oscar. Foto: Linda Broström/The Royal Court of Sweden Vis mer
Publisert

I forrige uke relanserte det svenske kongehuset hjemmesiden sin, og i den forbindelse kunne kongelige fans glede seg over flere nye offisielle bilder som pryder sidene.

Det er dog ikke bare selve bildene som skaper oppmerksomhet. En rekke detaljer i fotografiene vekker oppsikt, som for eksempel prinsesse Estelles nye stil på bildet av tre generasjoner.

På familiebildet er det også flere detaljer å gripe fatt i, som for eksempel hvorfor prinsesse Madeleines ektemann Chris ikke var til stede.

Heller ikke alle kongeparets barnebarn var med på bildet, og det av samme årsak som med Chris. For selv om de er en del av familien, er ingen av de en del av det offisielle kongehuset.

Hånd i hånd

Så over til detaljene på de som faktisk er med på familiebildet, hvor noe av det første man legger merke til kronprinsesse Victorias morskjærlighet. Hun holder minstemann prins Oscar trygt i hånden, noe som helt sikkert er betryggende for en liten gutt.

Den lille prinsen er for øvrig stilig kledd i blå dress, hvit skjorte og slips, akkurat som pappa prins Daniel. Mens mor og datter, ja de matcher hverandre i rosa.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer