<strong>STILSKIFTE:</strong> Prinsesse Märtha Louise har gjennomgått et tydelig stilskifte i løpet av sine år som prinsesse. Det takker hun englene for i sin nye bok. Foto: Scanpix/ Stellapictures
STILSKIFTE: Prinsesse Märtha Louise har gjennomgått et tydelig stilskifte i løpet av sine år som prinsesse. Det takker hun englene for i sin nye bok. Foto: Scanpix/ Stellapictures Vis mer

Skiftet stil etter engle-møte

- Jeg åpnet opp for den femininiteten som kanskje hadde blitt blåst i barndommen, sier Märtha.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise og englemakker Elisabeth Nordeng lanserer i disse dager boka «Englenes hemmeligheter», som er bok nummer to med utgangspunkt i pensum på deres såkalte «engleskole».

I boka forteller prinsessen om hvordan hennes møte med englene endret henne til å bli mer feminin.

- Jeg åpnet opp for den femininiteten som kanskje hadde blitt blåst i barndommen. Og så er det ofte sånn at når man åpner et nytt rom i seg selv, så kan man møte nye mennesker fordi man ser verden fra en litt annen synsvinkel. Det var i den prosessen at jeg traff Ari. Han har også støttet opp under den biten, sier Märtha til Dagbladet.

Prinsessen tror hennes spesielle oppvekst gjorde at huntidligere tok avstand fra sine feminine sider.

- Som prinsesse er jeg født inn i en familie der det var veldig sånn at vi måtte oppføre oss pent hvis vi var pyntet opp i fine klær. Det var jo ekstremt kjedelig. I tillegg hadde jeg veldig kort hår, som til min mors store forargelse, ikke ville vokse ut. Derfor fikk jeg en stor sløyfe på hodet så jeg i alle fall ikke skulle se ut som en gutt. Alle disse tingene ble veldig låst mot det å være jente, sier prinsessen til Dagbladet.

Märtha skriver i boka at hun «la jenteting for hat», og at hun derfor «flyktet inn i ridebukser og caps».

- Jeg kunne på en måte gå i ridebuksene mine og slippe å forholde meg til moteverdenen, sier prinsessen til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Harald strålte da søsknene ble samlet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer