Kronprins Frederik:

- Skiftet klær i hennes leilighet

Det stormer rundt den danske kronprinsen.

TØFF TID: Kronprins Frederik og Genoveva Casanova skaper store overskrifter om dagen. Foto: Lise Åserud / NTB / POOL
TØFF TID: Kronprins Frederik og Genoveva Casanova skaper store overskrifter om dagen. Foto: Lise Åserud / NTB / POOL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske kronprins Frederik (55) er i hardt vær etter at utroskapsrykter har svirret rundt ham denne uken.

Det spanske bladet Lecturas hevder nemlig at Danmarks tronarving overnattet hjemme hos den mexikanske TV-kjendisen og tidligere modellen, Genoveva Casanova (46), på privat tur til Madrid i slutten av oktober.

«Tilbrakte natten sammen»

Ukebladet, som er et av Spanias største, publiserer også det som skal være bilder av Frederik sammen med Genoveva, og skriver at kvelden deres startet med en tur i Retiro-parken før de dro på et utested og til slutt endte opp hjemme hos 46-åringen.

Nå skriver danske Se og Hør at de har sett bilder som, ifølge Lecturas, angivelig avslører et romantisk forhold mellom Frederik og Genoveva.

«Frederik av Danmark og Genoveva Casanova tilbringer natten sammen».

Dette er overskriften på en åtte siders bildeserie i Lecturas. Ukebladet påstår at de mange bildene av kronprinsen sammen med den meksikanske TV-kjendisen angivelig avslører en upassende forbindelse, noe Genoveva Casanova sterkt benekter.

Det har stormet rundt den danske kronprinsen etter at det dukket opp bilder av han med en meksikansk modell. Video: Kaspar Wenstrup, Se og Hør. Vis mer

Danske Se og Hør skriver at de selv sitter på hele Lecturas-artikkelen og har sett alle bildene. Totalt skal det dreie seg om 14 bilder av enten kronprins Frederik, Genoveva Casanova eller begge to som pryder sidene i tabloidbladet.

Bildene skal ha blitt tatt i Madrid sist måned - kort tid etter prins Christians store fest i anledning av hans 18-årsdag.

Fra 23. til 25. oktober reiste Frederiks kone, kronprinsesse Mary (51), til USA for å delta i feiringen av FN-dagen i New York og besøke World Anti-Bullying Forum 2023 i North Carolina.

Samtidig skal Frederik, ifølge bildene i Madrid, ha tilbrakt tid med Genoveva Casanova.

FLOTT DAME: Genoveva Casanova er skuespiller og modell - og en velkjent person i Spania. Hun har blant annet deltatt i kjendisutgaven av TV-serien «Spanias Masterchef». Foto: NTB
FLOTT DAME: Genoveva Casanova er skuespiller og modell - og en velkjent person i Spania. Hun har blant annet deltatt i kjendisutgaven av TV-serien «Spanias Masterchef». Foto: NTB Vis mer

«På bildene ser man de to gå sammen på gaten. Deretter er de fotografert hver for seg foran det som angivelig skal være leiligheten hennes, hvor hun flyttet inn for to år siden. Ifølge Lecturas gikk kronprinsen først gjennom porten til bygningen, før TV-kjendisen fulgte etter noen minutter senere», skriver danske Se og Hør.

Skiftet klær

Paret skal ha ankommet leiligheten hennes rundt klokken 19 og forlot den to timer senere for å gå ut og spise.

Det danske kronprinsparet forlater festen etter utroskapsryktene. Video: Kaspar Wenstrup, Se og Hør, YouTube/@detdanskekongehus Vis mer

På de neste bildene har mørket falt på, ifølge nettstedet, og kronprinsen og Genoveva Casanova forlater en bygning, som angivelig skal være hennes hjem, iført andre klær enn på de første bildene.

Mens Frederik tidligere hadde på seg rustfargede bukser, en mintgrønn polo og en marineblå jakke, og hun hadde på seg jeans, hvite joggesko, en hvit skjorte og en beige frakk, med håret i en hestehale, er de kledd i sorte bukser og jakker på de neste bildene - hun også med en annen hvit skjorte og løst hår, står det i saken.

Deretter skal Frederik ha satt seg inn i en hvit bil, og litt senere dukket Genoveva også opp sammen med ham.

Ifølge danske Se og Hør hevder Lecturas også å ha sett duoen ankomme sammen i en bil til restauranten Corral de la Moreria som skal være kjent for sitt flamenco-danseshow.

«Inne i restauranten ble de plassert i en bås som var skjult bak et diskret forheng, som hele tiden ble overvåket av en servitør», påstås det.

BENEKTER PÅSTANDENE: Casanova varsler rettssak mot Lecturas som har trykket bildene. Foto: NTB
BENEKTER PÅSTANDENE: Casanova varsler rettssak mot Lecturas som har trykket bildene. Foto: NTB Vis mer

Andre bilder i det spanske magasinet viser at kronprinsen og Genoveva forlater restauranten samtidig i den samme hvite bilen med to livvakter etter seg - på avstand. Dette skal ha skjedd klokken ett om natten, ifølge danske Se og Hør - som siterer Lecturas:

«Hjemme igjen var det Genoveva som åpnet porten med nøklene sine, og kronprinsen gikk inn etter henne».

Deretter skal bilder, tatt tidlig dagen derpå, vise ham i enda et nytt antrekk trillende på en koffert - på vei til flyplassen i en bil med den danske ambassadens registreringsskilter.

«Federico forlot Genovevas port neste dag rundt klokken halv åtte om morgenen med en trillekoffert», står det i Lecturas bildetekst, ifølge danske Se og Hør.

Romantikken skal blomstre for Sophie Stray Spetalen og Oskar Westerlin. Video: Se og Hør, Tiktok/Instagram/@oskarwesterlin, Snapchat/@straysophie Vis mer

«Blottet for sannhet»

Tirsdag kveld uttalte Casanova seg om bildene. Her avviste hun alle påstander om at hun og Frederik er mer enn venner.

- Jeg benekter kategorisk utsagnene som antyder et romantisk forhold mellom kronprins Frederik og meg, sa 46-åringen til magasinet Hola!.

- Ethvert utsagn av denne typen er ikke bare blottet for sannhet, men gir også en feilaktig framstilling av fakta på en ondsinnet måte. Dette er allerede i hendene på mine advokater, som vil gå de nødvendige skritt for å beskytte min rett til ære, sannhet og privatliv.

SKILT TVILLINGMOR: Fra 2005 til 2008 var Genoveva Casanova gift med rytteren Cayetano Martínez, som er greve av Salvatierra og hertug av Arjona. Sammen har de tvillingene Luis og Amine på 23 år. Foto: NTB
SKILT TVILLINGMOR: Fra 2005 til 2008 var Genoveva Casanova gift med rytteren Cayetano Martínez, som er greve av Salvatierra og hertug av Arjona. Sammen har de tvillingene Luis og Amine på 23 år. Foto: NTB Vis mer

Hola! skrev også at Casanova og kronprins Frederik er gamle venner og har felles bekjente.

Siden 2004 har Frederik vært gift med kronprinsesse Mary, og sammen har de fire barn; prins Christian (18), prinsesse Isabella (16) og tvillingene Vincent og Josephine (12).

Det danske kongehuset har også uttalt seg om bildene.

«I årevis har vi opprettholdt en policy om ikke å kommentere eller bekrefte noen detaljer knyttet til private forhold. I tillegg vil vi understreke vår plikt til å respektere privatlivet til medlemmer av kongefamilien, inkludert kronprinsen», delte de, ifølge Ekstra Bladet.

LES OGSÅ: - Ikke mulig å flykte fra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer