Skiftet kjole før sin egen bryllupsfest

- Jeg er glad været holdt seg. Vi har hatt en fantastisk dag, sa bruden da hun ankom Buckingham Palace for å fortsette feiringen ut i de små timer...

PÅ VEI TIL FEST: Både prins William (t.v), Catherine hertuginne av Cambridge, prins Charles (t.h) og Camilla hertuginne av Cornwall (bak) skiftet antrekk før kveldens festligheter. Her er de på vei fra Clarence House til festen på Buckingham Palace.  Foto: Reuters
PÅ VEI TIL FEST: Både prins William (t.v), Catherine hertuginne av Cambridge, prins Charles (t.h) og Camilla hertuginne av Cornwall (bak) skiftet antrekk før kveldens festligheter. Her er de på vei fra Clarence House til festen på Buckingham Palace. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha sagt sitt «ja» foran et fullsatt Westminster Abbey og millioner av TV-seere, vinket og smilt utrettelig til de voldsomme folkemassene i Londons gater, og kysset offentlig for første gang - i påsyn av utallige skuelystne, kan endelig nygifte prins William, hertug av Cambridge (28) og Catherine, hertuginne av Cambridge (29), puste ut og slå ut håret.

Eller, prins William har vel ikke så mye hår å slå ut med, men det forelskede paret kan i det minste nyte en bedre middag på Buckingham Palace arrangert av brudgommens far prins Charles (62), fulgt av festligheter med dans, taler og underholdning. Omlag 350 eksklusive gjester får feire med brudeparet ut i de små timer, for dronning Elizabeth (85) skal ikke ha satt noen tidsfrist for moroa, skriver Daily Mail.

Ifølge Dagbladet har gjestene ankommet Buckingham Palace siden klokken 19, og etter å ha forlatt Clarence House klokken kvart på åtte skal nå brudeparet også være på plass på slottet.
 
Bruden har skiftet kjole foran kveldens festligheter, til en stroppeløs kremfarget silkekjole - designet av Alexander McQueens hoveddesigner Sarah Burton, som også står bak hennes vakre brudekjole. Både prins William og prins Charles har skiftet til sort smoking, mens Charles kone Camilla, hertuginne av Cornwall (63) er iført en blå kreasjon.

- Jeg er glad været holdt seg. Vi har hatt en fantastisk dag, sa bruden til en oppmøtt fotograf da hun ankom Buckingham Palace i kveld sammen med prins William, melder Associated Press.

Ifølge Daily Mail har William og Kate fått satt opp en «chillax»-sone, et område for rolig avslapning, i «The Throne Room» på Buckingham Palace. Her kan festens gjester trekke seg tilbake fra diskoteket, som sannsynligvis vil bli holdt i «The Ballroom» - også parets utradisjonelle sjokoladebryllupskake, kanapéer og champagne blir servert der.

«Chillax»-sonen er først og fremt beregnet på bryllupsfestens yngre gjester, som William, Kate og prins Harrys (26) venner. Her kan de unge slappe av i spesielt innleide lenestoler og sofaer, mens de lytter til DJens «chille» musikk og nipper til en drink fra den neonbelyste (!) baren i rommet.

Omlag hundre av kveldens gjester er plukket ut av brudeparet selv, resten er det dronningen, prins Charles - og hans kone Camilla, hertuginne av Cornwall som har invitert. Men ifølge NRK skal ikke dronningen selv delta på kveldens fest, noe som sikkert åpner for at lillebror Harry sin tale til broren vil bli ekstra festlig. Han har allerede lovet at den skal få William til å «miste håret»...

Og hvis bryllupsfesten skal vare helt til utpå morgenkvisten lørdag, så må vel også nattmat stå på den royale menyen? Etter forseggjorte kanapéer, en bedre middag, champagne og utsøkt bryllupskake ser det ut til at gjestene må nøye seg med enklere kost på morgenkvisten.

Ifølge People har nemlig prins Harry, Williams forlover og yngre bror, planlagt en frokost for de mest seiglivede festløvene. Denne frokosten skal blant annet inkludere den britiske spesialiteten «bacon butty», en sandwich bestående av fint brød og stekt bacon. Det er i hvert fall sikkert at den magre bruden nok kan ha godt av et par sånne etter en lang natts festing...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette sier kysset om brudeparets fremtid