Mia Tindall:

Skaper forvirring med merkelig gjenstand

Hva er det den lille brudepiken har i hånden?

EN SOPP?: Flere har spekulert på hva det er fire år gamle Mia Tindall holder i hånden under bryllupsfotograferingen i helgen. Foto: NTB scanpix
EN SOPP?: Flere har spekulert på hva det er fire år gamle Mia Tindall holder i hånden under bryllupsfotograferingen i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Roen har begynt å senke seg etter det storslagne kongelige bryllupet til prinsesse Eugenie (28) og Jack Brooksbank (32) i helgen.

Begivenheten ble dekket av et stort pressekorps fra alle verdens land, og bilder fra den store begivenheten ble raskt delt i medier over hele verden.

Lørdag kom de første offisielle bildene, der en helt annen person stjeler oppmerksomheten fra den vakre bruden. Prinsessen hadde seks skjønne brudepiker, og på et av bildene er det spesielt én detalj som får folk til å sperre opp øynene, skriver blant andre People.

Helt foran sitter nemlig lille Savannah Phillips (7), barnebarnet til prinsesse Anne, og tråkker på slepet til prinsesse Eugenie.

Men nå skal det ha dukket opp enda en detalj i det samme bildet som flere har lagt merke til.

Ifølge Harpers Bazaar er det ikke Savannah som har fått oppmerksomheten denne gangen, men fire år gamle Mia Grace Tindall.

MERKELIG GJENSTAND: Mia Tindall var en av prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank sine seks brudepiker, og spørsmålet om hva det er 4-åringen holder i hånden har skapt stor diskusjon. Foto: NTB scanpix
MERKELIG GJENSTAND: Mia Tindall var en av prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank sine seks brudepiker, og spørsmålet om hva det er 4-åringen holder i hånden har skapt stor diskusjon. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter at bildene ble delt over hele verden, tydde flere til Twitter for å stille spørsmål ved hva Mia hadde i hånden sin på to av bildene.

Saken fortsetter nedenfor.

ENGLAND: Prinsesse Eugenie, datter av prins Andrew og Sarah Ferguson og barnebarn av dronning Elizabeth, giftet seg med Jack Brooksbank på Windsor Castle fredag 12.oktober Video: AP Vis mer Vis mer

Skapte forvirring

Mia, som er datteren til dronning Elizabeth (92) sitt barnebarn, Zara Tindall (37) og ektemannen Mike Tindall (39), har på bildet en blomsterbukett i den ene hånden, og en ukjent gjenstand i den andre.

Flere medier har kastet seg på diskusjonen om hva den lille brudepiken holder i hånden, og mens Daily Mail har konstatert at gjenstanden er et leketøy, mener Hello Magazine at det må være en tom konfettiboks.

En Twitter-bruker kom derimot med en annen påstand, nemlig at fireåringen holdt en sopp i hånden.

Kort tid etter at Twitter-brukeren kommenterte gjenstanden, svarte nettstedet KeepEmQuiet at det var et leketøy formet som en iskrem fra deres nettbutikk som Mia holdt i hånden.

Fikk tildelt leketøy

En kilde forteller til Daily Mail at leketøyet var en del av den skreddersydde gavepakken til barna. Gavepakken skal ha også inneholdt fargebøker, puslespill og lekefigurer, ifølge nettstedet.

Mia skal angivelig ha fått tildelt leketøyet i et forsøk på å få henne til å sitte stille under fotograferingen av de offisielle bryllupsbildene.

«Bestikkelsen» av barna skal også ha vært en del av bryllupsfotograferingen til prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37).

Ifølge nettstedet avslørte Harry og Meghans bryllupsfotograf Alexi Lubomirski at han fristet barna med sjokolade under fotograferingen i deres bryllup.

- Når barna kom på settet, ropte jeg ut «Hvem liker Smarties?», fortalte fotografen til nettstedet og la til at «Smarties» ble det magiske ordet som fikk alle barna til å smile den dagen.

Blåste bort i bryllupet

Det var klokken 12, fredag den 12. oktober, at britene fikk bryne seg på nok et spektakulært bryllup i Windsor.

Denne gangen var det Prinsesse Eugenie, datteren til prins Andrew og Sarah «Fergie» Ferguson, som ble smidd i Hymens lenker, og bryllupet gikk ikke ubemerket hen.

850 gjester var invitert til det storslåtte bryllupet, og fans hadde også campet utenfor, i håp om å få et glimt av kjendiser og kongelige.

Da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg samme sted for nesten nøyaktig fem måneder siden, var det blå himmel og strålende sol.

Bryllupsdagen til Eugenie og Jack var derimot preget av kraftig vind i Windsor, og en rekke av de kvinnelige gjestene måtte virkelig kjempe mot vinden for å holde hatter og annen hodepryd på plass.

HOLDT PÅ HATTEN: Pixie Geldof, som kom med trommeslager George Barnett, sørget for å ikke miste hatten på vei inn i kapellet. Foto: NTB scanpix
HOLDT PÅ HATTEN: Pixie Geldof, som kom med trommeslager George Barnett, sørget for å ikke miste hatten på vei inn i kapellet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stormen «Callum» herjer for tiden i store deler av Storbritannia, og ifølge WalesOnline traff stormen Wales i morgentimene fredag. Det er meget mulig at det er denne stormen som skapte utfordringer for de kongelige bryllupsgjestene også.

LES OGSÅ: Derfor er brudekjolen spesiell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer