Skandalekongen fikk endelig applaus

Carl Gustaf kunne puste lettet ut etter talen på den svenske nasjonaldagen.

NERVØS KONGE: Kong Carl Gustaf av Sverige skal ha vært tydelig nervøs da han mandag møtte folket på den svenske nasjonaldagen. Men kongen ble møtt med applaus og varme hilsener fra de frammøtte.  Foto: SCANPIX SWEDEN
NERVØS KONGE: Kong Carl Gustaf av Sverige skal ha vært tydelig nervøs da han mandag møtte folket på den svenske nasjonaldagen. Men kongen ble møtt med applaus og varme hilsener fra de frammøtte. Foto: SCANPIX SWEDEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kong Carl Gustaf av Sverige har den siste tiden opplevd at stadig flere kritikere har bedt ham abidsere, etter at han har blitt beskyldt for å ha hatt et forhold til den svenske popstjernen Camilla Henemark og å ha gått på strippeklubber i skjul.

Det har også vakt oppsikt at kongens nære venn Anders Lettström skal ha tatt kontakt med kriminelle miljøer for å å kjøpe bilder som angivelig viser Carl Gustaf som ser på to kvinner ha sex.

Spenningen var derfor stor til hvordan publikum ville reagere, da kongen mandag gikk på talerstolen i byen Eslöv i forbindelse med feiringen av den svenske nasjonaldagen.

Ifølge avisen Ekstra Bladet var kongen synlig nervøs da han gikk på talerstolen, men etter å ha snakket om blant annet Eslövs hundreårs juileum og det fine sommerværet, kunne han puste lettet ut.

- Kongparet ble møtt med klappsalver fra de majestetstro undersåttene, som hadde møtt fram med blågule flagg i stort antall, skriver avisen.

Også kronprinsesse Victoria fikk en positiv mottakelse, da hun sammen med ektemannen prins Daniel åpnet Slottet i Stockholm for turistsesongen.

- Kjære feirende. Prinsen og jeg er glade for å se så mange av dere her, og at dere vil feire vår nasjonaldag sammen med oss, sa Victoria ifølge Aftonbladet.

Slottet i Stockholm har i flere år vært tilgjengelig gratis for publikum om sommeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alle i familien er påvirket av det som har hendt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer