NY BOK OM SILVIA: Deanne Rauscher forteller at hun har mye materiale om dronningen, fra da hun arbeidet med kongeboken. Ifølge forfatteren er det flere forlag som er interesserte i å gi ut boken. Foto: Stella Pictures
NY BOK OM SILVIA: Deanne Rauscher forteller at hun har mye materiale om dronningen, fra da hun arbeidet med kongeboken. Ifølge forfatteren er det flere forlag som er interesserte i å gi ut boken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skandalebok om Silvia neste!

Forfatter av den kontroversielle kongeboken planlegger å skrive bok om dronning Silvia...

Publisert
SEHER.NO:  Forfatteren Deanne Rauscher, som var en av medforfatterne av skandaleboken om Carl Gustaf IV - «Den motvillige monarken», planlegger nå en ny bok om dronning Silvia.

Boken om kongen ble en stor suksess. Bokens første opplag på 2000 eksemplarer, ble utsolgt allerede første dagen. Nå ser det ut til at forfatteren vil gjenta suksessen. «Silvia - dronning for enhver pris», er forfatterens nye prosjekt. Dermed er nok en potensiell skandalebok på vei, melder Expressen.

- Om noen er verdt en bok, så er det henne. Jeg skjønner ikke at hun har holdt ut med alt det negative som har kommet frem om kongen, sier Rauscher.

Rauscher forteller at hun har mye materiale om dronningen, fra da hun arbeidet med kongeboken. Ifølge forfatteren er det flere forlag som er interesserte i å gi ut boken. Blant annet det samme forlaget som ga ut «Den motvillige monarken».

- Dette er en lysende idé. Vi har snakket litt om det, men jeg kjenner ikke til alle detaljene. Men vi skulle definitivt ville gitt ut en slik bok, sier Kristoffer Lind, fra Lind & Co, som ga ut kongeboken.

Boken om dronningen vil fremstå som et psykologisk portrett.

- Jeg tror at det svenske folket har stor sympati for Silvia. Det vil bli et interessant psykologisk portrett, sier Deanne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Er det et skjult budskap i denne videoen?
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer