HADDE FORHOLD I SKJUL: Prins Charles skal ha tilbragt flere kvelder med sin Camilla på Ammer Hall, mens hun var hans elskerinne. Foto: All Over Press
HADDE FORHOLD I SKJUL: Prins Charles skal ha tilbragt flere kvelder med sin Camilla på Ammer Hall, mens hun var hans elskerinne. Foto: All Over PressVis mer

Skandale rundt elskovsredet

Politiet plasserte ut tomme politibiler for å skremme vekk tyver og terrorister.

SEOGHØR.NO: Den velrenomerte britiske avisa «The Telegraph» har denne uka avslørt alvorlige svakheter ved sikkerheten rundt Kate og Williams eiendom.

Herregården «Ammer Hall» ved Sandringham, som hertuginne Kate og prins William fikk i gave av dronning Elizabeth har stått ubevoktet en måned.

SKANDALE: Sikkerheten rundt Kate og Williams "Ammer Hall" blir latterliggjort i England. Foto: FAME FLYNET
SKANDALE: Sikkerheten rundt Kate og Williams "Ammer Hall" blir latterliggjort i England. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Sikkerhetstjenesten har parkert to tomme politibiler utenfor - og bilene har stått urørlige på samme sted i over en måned.

Bilene er trolig plassert der for at det skal virke avskrekkende på tyver og terrorrister, men lokalbefolkningen ler høyt av sikkerhetstiltakene.

Vil ikke kommentere vaktholdet

En av naboene - som ønsker å være anonym - uttaler:

- Jeg har hørt om sovende politimenn, men aldri sovende politibiler...

Politiet har ikke kommentert fedesen konkret, men kommet med en generell kommentar om vaktholdet på det kongelige området:

- Vi har en lang og stolt tradisjon for å sørge for ekstra sikkerhet rundt den kongelige eiendommen Sandringham. Det er og har alltid vært vår policy å ikke gi ut detaljert informasjon om sikkerhetstiltak, sier en talsmann for Norfolk Police til «The Telegraph».

Men etter fadesen med de tomme politibilene har nå politridistriktet blitt gjort til latter i hele England.

Saken fortsetter runder bildet.

KONGELIG KOS: Hertuginne Camilla og prins Charles har hygget seg mange ganger i Kate og Williams feriebolig. Foto: All Over Press
KONGELIG KOS: Hertuginne Camilla og prins Charles har hygget seg mange ganger i Kate og Williams feriebolig. Foto: All Over Press Vis mer

 

Den private og avsidesliggende eiendommen «Ammer Hall» har en estimert verdi på rundt 7 millioner pund, eller 70 millioner norske kroner. Herskapshuset har hele 10 soverom i tillegg til stuer og luksuriøse oppholdsrom på rekke og rad.

I desember i forfjor ble det levert inn en søknad på vegne av dronningen, hvor man varslet omfattende ombygging og oppussing av det verneverdige huset.

Blant annet skal et av uthusene gjøres om til vaktstue og bolig for den kongelige eskortetjeneste, som hele tiden må være i nærheten av Kate og William for å trygge sikkerheten til hertugparet og babyen.

Var elskovsredet til Charles og Camilla

Ammer Hall ble bygget i 1802, og har vært en del av den kongelige eiendomsporteføljen.

Herskapshuset har også en spesiell plass i prins Charles og hertuginne Camillas hjerte.

Charles barndomsvenn Hugh van Cutsem leide eiendommen tidligere, og Williams far tok ofte med seg sin daværende elskerinne Camilla Parker Bowles på hemmelige stevnemøter til Ammer Hall, skriver Daily Mail.

William og lillebror Harry er heller ikke ukjent med stedet, ettersom brødrene har vært nære venner av Cutsems sønner, og ofte besøkt dem i forbindelse med kongelige ferier på Sandringham.

Cutsems barnebarn var også én av brudepikene til Kate og William - og William Cutsem er en av prins Georges faddere.

LES OGSÅ: Avslørte babyens navn på Facebook