Prins Nikolai:

Skal ikke bo med kjæresten

Den danske prinsen kommer til å bo alene i Paris.

PÅ FLYTTEFOT: Prins Nikolai skal straks flytte til Paris. Der skal han imidlertid bo uten kjæresten. Foto: Christophersen / PPE / SIPA / Shutterstock / NTB
PÅ FLYTTEFOT: Prins Nikolai skal straks flytte til Paris. Der skal han imidlertid bo uten kjæresten. Foto: Christophersen / PPE / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I juli kom nyheten om at danske prins Nikolai (22) skulle pakke sakene og flytte til utlandet. Da ble det nemlig kjent at prinsen skal flytte til Frankrike, nærmere bestemt hovedstaden Paris.

Grunnen til at prinsen tar steget ut i det store utland, er studier.

En som flytter til samme by, er prinsens kjæreste Benedikte Thoustrup.

Nå melder imidlertid danske BT at kjæresteparet ikke kommer til å bo sammen i den franske hovedstaden.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

Skal ikke bo sammen

Når Nikolai og kjæresten om kort tid flytter til Paris for å studere, skal han nemlig bo i en egen leilighet. Paret har også bodd hver for seg i København.

- Prins Nikolai og Benedikte Thoustrup skal bo hver for seg i Paris, og det er en beslutning som er tatt av praktiske årsaker, sier presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til avisen.

Nikolai skal studere et semester på Paris School of Business, som et ledd i hans utdannelse fra Copenhagen Business School på Fredriksberg. Prinsen har selv fortalt at det er flere økonomiske valgfag han ønsker å ta.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Prins Nikolai startet på en bachelorutdannelse ved den nevnte skolen høsten 2019. Når han nå flytter til Paris, kommer han også nærmere sin far, prins Joachim (52).

52-åringen flyttet nemlig til Paris høsten 2019, for å gjennomgå Frankrikes høyest rangerte militære lederutdannelse ved École Militaire.

Kjøpte leilighet

I starten av 2020 kjøpte prinsen en leilighet i Vendersgade i hjertet av København til en prislapp på 4,1 millioner danske kroner. Nå ligger leiligheten ute for salg til 5,4 millioner.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Da Nikolai kjøpte leiligheten, var det med hjelp fra både grevinne Alexandra (57) og prins Joachim. 22-åringen sto imidlertid for betalingen selv. Pengene har han tjent som følge av modelloppdrag for motehus som Dior og Burberry.

I leiligheten bodde han sammen med en studiekamerat. Kjæresten har bodd i en leilighet i samme område.

LES OGSÅ: Avslører hvordan han ble modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer