Hertuginne Kate:

Skal bli dronning: - Ville ikke gjettet det

Hertuginne Kate trener seg opp til å bli dronning. Det ville man imidlertid aldri gjettet, skal vi tro en kilde nær kongefamilien.

NORMAL: Hertuginne Kate skal visstnok leve et så normalt liv at man aldri ville gjettet at hun en dag skal bli dronning. Foto: Joe Giddens / Pa Photos / NTB
NORMAL: Hertuginne Kate skal visstnok leve et så normalt liv at man aldri ville gjettet at hun en dag skal bli dronning. Foto: Joe Giddens / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien, med dronning Elizabeth (94) i spissen, eier og oppholder seg på noen av de mest ekstravagante stedene i Storbritannia. Buckingham Palace, Balmoral Castle og Windsor Castle er bare noen av stedene de får bevege seg fritt på.

Det er imidlertid ikke alle medlemmer av familien som føler et behov for alle gulldetaljer og flott servise døgnet rundt. I likhet med dronning Elizabeth, føler nemlig hertuginne Kate seg aller best på landet.

Trebarnsmoren føler seg nemlig aller mest hjemme på familiens landstedet Anmer Hall i Norfolk, der hun virkelig får være seg selv.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Ikke levd et annerledes liv

Landstedet har vært en del av Sandringham-godset siden 1898, og ble gitt i bryllupsgave av dronningen til hertugen og hertuginnen av Cambridge.

- Selv om hun hadde giftet seg med en bankmann hadde hun ikke vært noe annerledes. Hun hadde ønsket å være mamma på landet og innimellom oppholde seg i byen. Jeg tror ikke hun hadde levd et veldig annerledes liv, forteller en kilde nær kongefamilien til People.

Kilden forteller videre at Kate er en svært normal kvinne, og at hun trives spesielt godt både på Anmer Hall i Norfolk og på Kensington Palace i London.

- Det er en normal, opptatt familie med barn som løper rundt og dytter ting over ende. De er ikke viktigere enn noen andre, legger kilden til.

Den svenske Hollywood-stjernen letter på sløret om den kongelige gallamiddagen i «Skalvan» på NRK. Vis mer

- Trener til å en dag bli dronning

Hertuginnen vokste opp i landsbyen Bucklebury - et sted som ligner svært mye på parets hjem i Norfolk. Det er her paret har oppholdt seg store deler av coronapandemien.

I Anmer Hall har ofte hertugparet venner som bor i nærheten på besøk, og de er ofte verter for jaktlag. Det er ikke helt ulike dronningen, som elsker tiden hun får oppholde seg på landet.

- Når alt kommer til alt, så trener hun til å en dag bli dronning, men du ville helt ærlig aldri trodd det, sier kilden til People, og legger til:

- Hvis du er på besøk i huset får du en kopp med te, og det er ofte William som lager den. Det er et herlig og innbydende hus, og på ingen måte et fancy og stramt palass .

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

Hesteinteressert

Som nevnt er ikke hertuginnen den eneste i den britiske kongefamilien som foretrekker friluft på landet fremfor støy i storbyen.

Den britiske monarken er nemlig svært glad i friluft. Spesielt når hun kan nyte den fra hesteryggen.

Dronningen har nemlig alltid vært interessert i hester og hestehold. Ifølge Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, eier den britiske monarken flere veddeløpshester, og er fast gjest på en rekke tradisjonsrike hesteløp.

- Det faktum at den 93 år gamle dronningen fortsatt kaster seg på hesteryggen, er intet annet enn imponerende! Det er ikke mange av hennes jevnaldrende som er like spreke, uttalte Vagle til Se og Hør i fjor.

Ifølge People fikk den britiske dronningen sin første hest, en shetlandsponni, i en alder av fire. Nettstedet forteller at hun årlig er å se på Windsor hesteshow, og at hun hvert år er å se flere ganger på hesteryggen.

LES OGSÅ: Fikk ny tittel av dronningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer