NYTT HJEM: Flotte Parkudden ligger på Djurgården, og mange tror dette blir prinsesse Madeleine og hennes families svenske hjem. Foto: All Over
NYTT HJEM: Flotte Parkudden ligger på Djurgården, og mange tror dette blir prinsesse Madeleine og hennes families svenske hjem. Foto: All OverVis mer

Skal babyen bo her?

Villa Parkudden står tom, og skal totalrenoveres. Nå spekuleres det i om den gjøres klar for prinsesse Madeleine og hennes familie.

SEOGHØR.NO: Nyheten om prinsesse Madeleines graviditet har satt fart i spekulasjonene om hvor vidt hun skal flytte hjem til Sverige igjen eller ikke. Hoffet har forholdt seg taus, men Expressens kongeekspert Johan Lindwall mener dette er ensbetydende med at hun flytter hjem igjen.

NYGIFT: Madeleine og Chris ga hverandre sitt ja lørdag 8.juni.  Foto: FameFlynet
NYGIFT: Madeleine og Chris ga hverandre sitt ja lørdag 8.juni. Foto: FameFlynet Vis mer

- Jeg er overbevist om at dette innebærer at vi endelig får hjem prinsessen vår igjen. Madeleine har tidligere gjort klart for alle at hun vil starte en familie hjemme i Sverige», skrev han i en kommentar da den gledelige babynyheten ble kjent.

Nå spekulerer svenske medier i om den 800 kvadratmeter store Villa Parkudden blir prinsessefamiliens nye hjem. Den storslåtte villaen ligger idyllisk til i det fasjonable området Djurgården i Stockholm, og står ifølge Aftonbladet tom og klar for totalrenovering. Det har tidligere vært problemer med å kaste ut leietagerne, men dette problemet skal ha løst seg i sommer.

Da prinsessen i sin tid var forlovet med Jonas Bergström var Parkudden tiltenkt dem, men i senere tid har det også vært spekulert i om det er her prins Carl Philip og hans Sofia etterhvert skal bygge rede.

Aftonbladet skriver også at Säpo har vurdert stedet, og finner det svært egnet av sikkerhetsmessige hensyn for både Madeleine og broren.

VILLA SOLBACKEN: Prins Bertil og prinsesse Lilian bodde i Villa Solbacken. Nå er begge døde, og prins Carl Philip har arvet det.  Foto: NTBscanpix
VILLA SOLBACKEN: Prins Bertil og prinsesse Lilian bodde i Villa Solbacken. Nå er begge døde, og prins Carl Philip har arvet det. Foto: NTBscanpix Vis mer

Villa Solbacken er også et alternativ for begge kongebarna. Den idylliske eiendommen var hjemmet til kongebarnas reservebestemor, prinsesse Lilian, som døde tidligere i år. Egentlig arvet Carl Philip boligen, men ifølge svenske medier skal han være villig til å la lillesøsteren overta eiendommen hvis hun ønsker det.

I et intervju med Svenske Dagbladet i sommer åpnet Madeleine og Chris selv for at de kommer til å flytte tilbake til Europa. Men hvor vidt dette dreier seg om Sverige er uvisst. London kan også være et naturlig valg - en by finansmannen Chris har bodd og arbeidet i tidligere.

Uansett hvor den lille familien velger å bosette seg, er det svært sannsynlig at de vil ha en permanent bolig i prinsessens hjemland. Om det blir Villa Parkudden eller Villa Solbacken gjenstår å se!


LES OGSÅ: - Føles som om jeg har vunnet allerede