HADDE FAMILIEN RUNDT SEG: Kronprinsesse Victoria er på skiferie i Sveits med ektemannen prins Daniel og deres datter prinsesse Estelle. De var heldigvis sammen med mamma da hun ble utsatt for en skiulykke mandag denne uken. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Kungahuset.se
HADDE FAMILIEN RUNDT SEG: Kronprinsesse Victoria er på skiferie i Sveits med ektemannen prins Daniel og deres datter prinsesse Estelle. De var heldigvis sammen med mamma da hun ble utsatt for en skiulykke mandag denne uken. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Kungahuset.seVis mer

Skadet i skiulykke

Kronprinsesse Victoria ble kjørt til sykehuset i Sveits.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria (36) av Sverige er i disse dager på en etterlengtet ferie med med hele familien i Sveits.

Men ikke alt gikk etter planen da ettbarnsmoren mandag denne uken skulle stå på ski.

Ifølge Ulrika Näsholm, informasjonssekretær ved det svenske hoffet, skadet nemlig  36-åringen foten i skibakken. Hun ble sendt til sykehuset i Sveits hvor hun tok røntgenbilder av foten.

- Hun har forstuet foten, men det er ingenting alvorlig. Det påvirker hverken hennes ferie eller andre øvrige representasjonsoppgaver. Jeg har pratet med kronprinsessen, og hun har det etter forholdene bra, forteller Näsholm ifølge Expressen.

Kongehuset beskriver ulykken som udramatisk, og kronprinsessen fortsetter skiferien med familien.

Like bra gikk det ikke for nederlandske pris Friso, som ble tatt av snøskred i Lech i Østerrike i februar 2012, og lå i koma på et sykehus i London helt til sin død i august i år.

LES OGSÅ: Syk prinsesse Madeleine måtte droppe mammas bursdag