Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Sjokkerende etter hva de har gjort mot henne

Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha et spesielt ønske om å møte dronning Elizabeth igjen.

VIL REISE HJEM?: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ha kommet med en helt spesiell forespørsel til dronning Elizabeth. Mye kan tyde på at de ønsker å ta en tur hjem til Storbritannia. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB
VIL REISE HJEM?: Hertuginne Meghan og prins Harry skal ha kommet med en helt spesiell forespørsel til dronning Elizabeth. Mye kan tyde på at de ønsker å ta en tur hjem til Storbritannia. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (40) har skapt mye hodebry for dronning Elizabeth (95) det siste halvannet året. Duoen har nemlig sørget for sjokkoverskrift etter sjokkoverskrift, men tidligere i år så det imidlertid ut til at de forsøker å legge den turbulente tiden bak seg - i hvert fall litt.

Da de ble foreldre for andre gang i begynnelsen av juni, valgte de å gi den lille jenta navnet Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

Prins Harrys bestemor dronning Elizabeth, kalles nemlig Lilibeth i familien.

- Jeg synes det er en vakker hyllest til dronningen, og kanskje spesielt etter alt bråket som har vært. For selv om Harry og Meghan hele veien har snakket varmt om henne, har handlingene deres gjort det vanskelig for hele familien, fortalte Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle i sommer.

Hertugparet har sønnen Archie (2) fra tidligere.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

- Sjokkerende

Nå skal det imidlertid vise seg at å oppkalle datteren etter dronningen ikke var det eneste Meghan og Harry ønsker å gjøre for å hedre monarken.

Ifølge The Sun ønsker de nemlig også nå å møte dronningen, og skal ha lagt en plan for at dette skal skje. Ifølge tabloidavisen skal Elizabeths barnebarn ha spurt om et møte ved Windsor Castle - samtidig som de ønsker å døpe datteren.

Det skal riktignok være delte meninger om hertugparets forslag.

- Harry og Meghan kom med tilbudet, men mange personer er sjokkerte over at de våget å spørre om det. De vil kanskje genuint møte dronningen, men det er sjokkerende etter hva de har gjort mot henne det siste året, sier en kilde.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Og Carew er glad for vennskapet med prinsen. https://www.seher.no/kongelig/letter-pa-sloret-om-vennskapet-til-prins-william/70768279 Vis mer

- Overrasket

Ifølge avisen sikter kilden til det faktum at Meghan og Harry har kommet med svært alvorlige utspill om det britiske kongehuset, hvor Elizabeth som nevnt er regjerende dronning.

Kongehuset skal foreløpig ikke ha besvart hertugparet av Sussex' forespørsel, selv om kilden hevder at dronning Elizabeth fremdeles er veldig glad i Harry, samtidig som hun ønsker å få møte Lilibet og Archie.

- Men ansatte ved hoffet er overrasket over forespørselen, spesielt fra Meghan etter det som har skjedd, mener kilden.

På et tidspunkt avslørte Meghan at å være en del av kongehuset gjorde at hun ikke ønsket å leve lenger, og hertugparet har også hevdet at det skal ha vært snakk om hudfargen på parets kommende barn da de ventet sønnen Archie.

Sjokkerende er mildt sagt beskrivende, men igjen vet man faktisk lite om hva som faktisk har vært ståa bak de lukkede dørene.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

- Får advokater mot barnebarnet

Det som i hvert fall er sikkert er at resten av kongefamilien, også dronning Elizabeth , nå skal ha sett seg lei på det som blir beskrevet som «angrep» fra hertugparet av Sussex, ifølge The Sun.

- Den største følelsen er at nok er nok, sa en kongelig kilde til tabloidavisen nylig, og fortsatte:

- Det er en grense for hvor mye som vil bli akseptert av dronningen, og kongefamilien kan ikke bli presset lenger enn som så. De skaffer seg advokater. Harry og Meghan vil bli gjort oppmerksomme på og få vite at angrep ikke blir tolerert.

LES OGSÅ: - Meghan og Kate nærmere enn noen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer