OVERRASKENDE BRUDD: Britene er overrasket over at det plutselig ble brudd mellom prins Harry og hans Cressida. Foto: All Over
OVERRASKENDE BRUDD: Britene er overrasket over at det plutselig ble brudd mellom prins Harry og hans Cressida. Foto: All OverVis mer

Sjokkbrudd etter to år

Prins Harry vil at Cressida skal gå videre med livet sitt.

SEOGHØR.NO: Prins Harry (29) og kjæresten Cressida Bonas (25) viste seg sammen offentlig sammen for første gang da de var tilstede på veldedighetsarrangement The WE Day UK i mars.

Da begynte ryktene om en kongelig forlovelse å svirre for fullt.

Rett før helgen ble paret observert hånd i hånd på vei inn i Harrys leilighet. Men så kom det overraskende bruddet.

Det var amerikanske nettsteder som meldte om bruddet tirsdag kveld.

- Hun ble for trengende, og det fungerte rett og slett ikke mer, sier en kilde til People.

PÅ JOBB: Mens ryktene om brudd florerer i USA var prins Harry på jobb i England. Han besøkte Tedworth House i Wiltshire, hvor han fulgte med på det britiske lagets treningsregime før Invictus Games - et sportsevent for krigsskadde som går av stabelen i september. Foto: Stella Pictures
PÅ JOBB: Mens ryktene om brudd florerer i USA var prins Harry på jobb i England. Han besøkte Tedworth House i Wiltshire, hvor han fulgte med på det britiske lagets treningsregime før Invictus Games - et sportsevent for krigsskadde som går av stabelen i september. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sent tirsdag kveld kom det en twitter-melding fra den anerkjente konge-korrespondenten Peter Hunt i BBC:

- Prins Harry og kjæresten Cressida Bonas har gjort det slutt. Det sies at bruddet er vennskaplig, og at de skal fortsette å være gode venner, skrev han på Twitter.

Litt senere fulgte han opp med denne meldingen:

- Ifølge de som kjenner ham er prins Harry opptatt av å gjøre det klart at forholdet ikke tok slutt fordi han syntes Cressida var "for trengende".

Harry og Cressida har vært et par i to år, og ble i sin tid introdusert for hverandre via prinsens kusine prinsesse Eugenie (24) som er en god venninne av 25-åringen.

I dag bekrefter Daily Mail også bruddet.

- Cressida har bestemt seg for at hun vil fokusere på karrieren sin, og Harry er veldig klar for at hun skal få lov til å gå videre med livet sitt, sier en venn av paret til nettstedet.

PÅ JOBB SAMMEN: I mars tok Harry med seg Cressida på jobb for første gang. Bare to måneder etter er det brudd. Foto: Stella Pictures
PÅ JOBB SAMMEN: I mars tok Harry med seg Cressida på jobb for første gang. Bare to måneder etter er det brudd. Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslørt på bryllupsdagen

Opplysningene om bruddet kom på samme dag som hertuginne Kate og prins William, Harrys bror, feiret sin tre års bryllupsdag.

Men det er ikke første gangen det er brudd mellom Harry og Cressida, og det er mange som mener at det ikke nødvendigvis er over for godt.

- Jeg tror det bare handler om timing. Jeg ville ikke blitt overrasket om de blir sammen igjen om et par måneder, skriver kongejournalisten Rebecca English i Daily Mail på Twitter.

Til helgen skal prins Harry og prins William være gjester i et bryllup i Memphis. Kate takket nei, og nå kommer heller ikke Cressida til å være med.

 

LES OGSÅ: Bryter reglene av ren kjærlighet