Den britiske kongefamilien:

Sjokk-påstander i ny bok

Hertuginne Kate skal ha advart prins Harry mot å gifte seg med Meghan.

NYE OPPLYSNINGER: I den nye boken «Royals At War» kommer det frem en rekke nye avsløringer om forholdet mellom flere av den britiske kongefamiliens medlemmer. Foto: NTB Scanpix
NYE OPPLYSNINGER: I den nye boken «Royals At War» kommer det frem en rekke nye avsløringer om forholdet mellom flere av den britiske kongefamiliens medlemmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I den nye boken «Royals At War», ført i pennen av gravejournalistene Dylan Howard og Andy Tillett, kommer det frem en rekke nye og oppsiktsvekkende påstander om flere av medlemmene i den britiske kongefamilien.

Boken ble sluppet på appen Kindle tidligere denne uken, og er nå også tilgjengelig for kjøp på Internett. I boken hevder journalistene at den britiske kongefamilien skal ha vært svært bekymret for at prins Harry (35) skulle forhaste seg med å gifte seg med hertuginne Meghan (38), ifølge Daily Mail.

Bryllupet deres sto som kjent i Windsor 19. mai 2018, men i forkant av dette skal hertuginne Kate (38) ha tatt prinsen til side for å advare ham mot å ta Meghan for fort inn i den kongelige varmen, hevdes det i boken.

Journalistene påstår at prins Harrys svigerinne angivelig skal ha bedt ham om ta seg god tid i forholdet med Meghan, fordi det ville ta «tid, omsorg og oppmerksomhet» for «Suits»-stjernen å bli en del av kongefamilien.

Pengekrangel

Prins Harry og hertuginne Kate skal ha hatt et nært og godt forhold, og prinsen har tidligere omtalt sin svigerinne som «søsteren han aldri fikk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer