Fyrstefamilien i Monaco:

Sjeldent syn: - Så glamorøse!

Prinsesse Caroline tok med barn og barnebarn på ridestevne i Monte Carlo.

UNIK OPPTREDEN: Prinsesse Caroline var å se på et ridestevne med datteren Charlotte og barnebarnet Raphaël 3. juli. Foto: Abaca / Niviere David / Abacapress.com / NTB
UNIK OPPTREDEN: Prinsesse Caroline var å se på et ridestevne med datteren Charlotte og barnebarnet Raphaël 3. juli. Foto: Abaca / Niviere David / Abacapress.com / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke hverdagskost at fyrstefamilien i myteomspunne Monaco viser seg i offentligheten. Riktignok deltar fyrst Albert (63) på en rekke tilstelninger og kongelige oppdrag som regjerende monark, men flere av fyrstefamiliens øvrige medlemmer ser ut til å sette pris på privatliv og stillhet fremfor blitsregn og samtaler med folket.

Fyrstens eldre søster, prinsesse Caroline (64), lever ganske tilbaketrukket, og allmennheten har ikke fått se særlig mye til henne under pandemien. Det samme kan sies om hennes datter Charlotte Casiraghi (34), som 64-åringen har fra ekteskapet med avdøde Stefano Casiraghi.

Enda mer sjeldent er det at mor og datter deltar på offentlige arrangementer sammen. Men forrige helg skjedde nettopp det, da de var tilskuere på et stort ridestevne i Monte Carlo. Charlottes sønn Raphaël Elmaleh (7) var også med. Han har bare blitt avbildet et fåtall ganger tidligere, og var dermed et yndet fotoobjekt, skriver News24.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Sjeldent syn

Man har bare sett de tre generasjonene sammen et knippe ganger tidligere, blant annet på Monacos nasjonaldag 19. november. Da vinker de fra balkongen på fyrstepalasset med resten av fyrstefamilien.

IVRIGE TILSKUERE: Fyrstefamilien fulgte engasjert med på konkurransen. Foto: Niviere David / Abacapress.com / NTB
IVRIGE TILSKUERE: Fyrstefamilien fulgte engasjert med på konkurransen. Foto: Niviere David / Abacapress.com / NTB Vis mer

Men i forrige uke tok de seg altså turen til det store ridestevnet Monte-Carlo International Show Jumping, der familien var å se på tribunen. Prinsesse Caroline og datteren delte også ut priser til vinnerne i etterkant av konkurransen, som fant sted fra 1. til 3. juli foran fyrstepalasset i Monte Carlo.

KONGELIGE GJESTER: Prinsesse Caroline så ut til å trives i rampelyset. Foto: Mandoga Media / DPA / NTB
KONGELIGE GJESTER: Prinsesse Caroline så ut til å trives i rampelyset. Foto: Mandoga Media / DPA / NTB Vis mer

De tre kongelige så ut til å trives godt i hverandres selskap under ridestevnet. Prinsesse Caroline var ifølge New my royals kledd i en hvit og lett buksedress fra det amerikanske luksusmerket Halston. Datteren Charlotte hadde på seg en silkekjole fra Chanel.

- Det er jo få som er så glamorøse og stilsikre som disse arvingene etter fyrstinne Grace - kanskje tidenes kongelige stilikon, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

- Unngår offentligheten

Kongehuseksperten sier at prinsesse Caroline har et svært tett forhold til sine fire barn, og at hun ofte tilbringer tid med dem. Foruten Charlotte, har prinsessen også barna Andrea (37) og Pierre Casiraghi (33) med Stefano Casiraghi, som døde i en tragisk båtulykke i 1990.

1999 fikk hun også datteren Alexandra (21) med sin nåværende ektemann, den omstridte skandaleprinsen Ernst August (67) av Hannover.

Vis mer

- Nå på sommeren er de gjerne sammen på båten hennes. Det er imidlertid sjelden vi ser familien samlet på bilder, da de i stor grad forsøker å unngå offentlighetens lys, forklarer Caroline Vagle.

Hun fortsetter:

- Pandemien har også gjort sitt til at vi har sett familien sjeldnere enn vanlig, da de offisielle arrangementene de pleier å kaste glans over, har vært avlyst. Derfor var dette et ekstra hyggelig gjensyn.

Vagle har også lagt merke til at Charlotte Casiraghis eldste sønn deltok på ridestevnet. Syvåringens far er skuespilleren og komikeren Gad Elmaleh (50), som Casiraghi var i et forhold med fra 2011 til 2015. Sommeren 2019 giftet hun seg på ny med filmprodusenten Dimitri Rassam (39). De fikk sønnen Balthazar (2) i 2018.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Mor og datter hadde også med seg en stilig liten kar, sønnen til Charlotte. Vi har sett han noen få ganger da han var yngre, gjerne i forbindelse med nasjonaldagen i Monaco, men han har jaggu vokst seg stor siden sist. Det kan virke som han har arvet både interessen for hester og mote fra sin mor, påpeker Vagle.

LES OGSÅ: - Bitter og sjalu

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer