Sjekk ut retro-Kate!

- Kate har fått kritikk for å alltid stille med den samme frisyren, men nå prøver hun seg på noe nytt, sier Se og Hørs moteekspert om Kates nye sveis.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (30) sjarmerer folk i senk når hun er ute og representerer for kongehuset.

I går kveld kastet hun glans over en utstilling på Naturhistorisk Museum i London, og hertuginnen overrasket alle med ny sveis.

Håret foran er klippet opp, noe som gir henne et livligere og mer glamorøst utseende. Trolig er det hennes faste frisør Richard Ward som har fått frie tøyler.

Ward hadde også ansvaret for håret under bryllupet i Westminster Abbey.

Se og Hørs moteekspert, Hanne Kathrine Bratholt, synes Kate er retro-glamorøs:

- Kate har fått kritikk for å alltid stille med den samme frisyren, men nå prøver hun seg på noe nytt – selv om det kun er en liten endring. Den halvlange fronten med vipper som buer utover minner om Farrah Fawcetts frisyre i «Charlie's Angels».  Kate er svært stolt av sine lange, skinnende lokker, så noen større forvandling kan vi neppe vente å se i nærmeste fremtid, sier Bratholt.

Kates grønne kjole er fra Mulberry, koster rundt 12.000, og har tidligere vært brukt under en mottagelse på Buckingham Palace i forbindelse med diamantjubileet til dronning Elizabeth.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Vil du lage frokosten til Sonja?