Sjekk Mette-Marits frekke detalj

Mette-Marit skjulte sine mørke sider.

EN AVSLØRENDE TÅ: To små negler dukket fram under familiebildet med kronprinsesse Mette-Marit på slottet tirsdag.  Foto: All over press
EN AVSLØRENDE TÅ: To små negler dukket fram under familiebildet med kronprinsesse Mette-Marit på slottet tirsdag. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Mette-Marit gikk for en svært enkel og tekkelig stil på tirsdagens middag på Slottet. Vakker som alltid, viste hun at det enkle ofte er det beste. Hennes nye draperte silkekjolen i lyseblått er nærmest gudinneaktig.

Men selv gudinner har sine mørke sider. Det var ikke bare Ingrid Lorentzen som gikk for det sorte og vågale på Slottet denne kvelden. Frem fra kronprinsessens fotside kjole, stakk det nemlig frem sortlakkede negler!

På TV-sendingene kunne man kanskje få inntrykk av at det ikke var så mange gjester på slottet. Men det var faktisk hele 78 stykker som satt til bords.

Hvor mange som la merke til kronprinsessens frekke negler, vites ikke…
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom i kveldens mest vågale splitt på slottet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer