Sjekk den kongetabben!

Prins Henrik startet det nye året med nok en pinlig blemme.

BUKSESMEKKEN ÅPNEN: Prins Henrik møtte elegant antrukket, med sin kone og ved siden og gylfen åpen, til nyttårsselskapet på Christian VIIs Palace på Amalienborg 1. nyttårsdag. Foto: Stella Pictures
BUKSESMEKKEN ÅPNEN: Prins Henrik møtte elegant antrukket, med sin kone og ved siden og gylfen åpen, til nyttårsselskapet på Christian VIIs Palace på Amalienborg 1. nyttårsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Han er kjent blant annet for sin voldsomme mage, sin bare rumpe, for å ha bedt hundene angripe en død bukk og for sin indiskret furting over situasjonen som tredjefiolinist i det danske kongehuset.

Nå har dronning Margrethes gemal, prins Henrik gjort det igjen.

På årets første dag, som vert for nyttårsselskapet på Amalienborg sammen med sin kone, dukket nemlig den franskfødte 76-åringen opp med buksesmekken åpen.

Det får dansk presse til igjen å gjøre seg morsomme på den arme prinsens bekostning.

«Om den åpne gylfen i prinsens benklær skyltes at magen sperret for utsikten til glidelåsen, vites ikke. I hvert fall var 'Tivoli åpent", da han og dronningen ønsket regjeringen, representanter for det offisielle Danmark og hoffet velkommen», skriver Ekstra Bladet.

Kanskje har prinsen brukt opp tabbekvoten for dette året allerede...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Britney glemte buksesmekken