<strong>FØLGER NØYE MED:</strong> Lille prins George fulgte nøye med sammen med pappa William da de så fotballkamp på lørdag. Foto: NTB Scanpix
FØLGER NØYE MED: Lille prins George fulgte nøye med sammen med pappa William da de så fotballkamp på lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins George:

Sjarmør-prinsen stjal showet på fotballkamp

Tok med eldstebarna på kamp for første gang.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at prins William (38) er en stor tilhenger av fotball. Han har flere ganger blitt observert på tribunen, blant annet sammen med den tidligere norske fotballspilleren John Carew (40) - som skal være en svært god kamerat av prinsen.

Hertuginne Kate (37) og prins William er også svært interessert i tennis, og er hvert år å se på den berømte Wimbledon-turneringen som foregår i London hver sommer.

Denne helgen viste prins William nok en gang sin sterke interesse for sport. Lørdag tok han nemlig med seg hertugfamilien på fotballkamp. Kona hertuginne Kate og de to barna George (6) og Charlotte (4) så ut til å trives i hverandres selskap mens de fikk med seg Norwich City spille mot Aston Villa.

<strong>SOM FAR, SÅ SØNN:</strong> Mye tyder på at lille prins George har arvet fotballinteressen av sin far. Foto: NTB Scanpix
SOM FAR, SÅ SØNN: Mye tyder på at lille prins George har arvet fotballinteressen av sin far. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>GLAD DUO:</strong> Hertugparet så ut til å trives på fotballkamp. Foto: NTB Scanpix
GLAD DUO: Hertugparet så ut til å trives på fotballkamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kampen fant sted på Norwichs hjemmebane, og alle i familien var til stede, bortsett fra familiens nyeste tilskudd - lille prins Louis (1), som kom til verden i april 2018. Arveprinsen George klarte likevel mer enn godt nok å på egen hånd å sjarmere rojale fans i senk med sin tilstedeværelse på fotballtribunen.

Den seks år gamle prinsen klappet og heiet entusiastisk hver gang Aston Villa satte mål - og på bildene kan man tydelig se tronarvingens entusiasme for fotball.

Første gang

Mens lille George satt ved siden av sin far prins William og fulgte nøye med på kampen, var hertuginne Kate og prinsesse Charlotte langt mer opptatt av å snakke med andre publikummere.

Til stede var nemlig også hertuginnens beste venninne gjennom mange år, Sophie Carter. Hun er en svært nær familievenn, og er også en av prinsesse Charlottes gudforeldre. På bildene kan man se hertuginne Kate og Carter snakke engasjert sammen, mens den lille prinsessen virker heller uinteressert i de voksnes prat.

GODE VENNER: Det er ikke første gang vi ser John Carew og Prins William kose seg i hverandres selskap. Senest på mandag fikk vi se guttene på tribunen da fotballaget Aston Villa skulle kjempe seg tilbake til hovedligaen i England. Vis mer

Ifølge HELLO er dette første gang hertugparet noen gang har tatt med seg barna på en fotballkamp. Det kan også se ut til at prins George har arvet sin fars interesse for fotball. William er sterk tilhenger av Aston Villa - så det er ingen tvil om at seksåringen har adoptert farens favorittlag.

<strong>FOR FØRSTE GANG:</strong> Det var første gang Kate og William tok med barna på fotballkamp. Foto: NTB Scanpix
FOR FØRSTE GANG: Det var første gang Kate og William tok med barna på fotballkamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>BLENDET INN:</strong> Hertugparet var hverdagslig antrukket og gled inn blant mengden på fotballtribunen. Foto: NTB Scanpix
BLENDET INN: Hertugparet var hverdagslig antrukket og gled inn blant mengden på fotballtribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju fra 2015, gjengitt av HELLO, har prinsen tidligere forklart hvorfor han heier med akkurat Aston Villa, noe stammer tilbake til da han var liten.

- Jeg ble veldig interessert i fotball som liten. Jeg lette etter klubber å heie på. Alle skolekameratene var enten tilhengere av Manchester United eller Chelsea, og jeg ville ikke følge strømmen. Jeg ønsket et lag som var midt på treet som kunne gi meg flere emosjonelle øyeblikk, sa prinsen den gang.

<strong>FØRSTE SKOLEDAG:</strong> Her er hertugparet med prins George og prinsesse Charlotte da de hadde første skoledag tidligere i høst. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE SKOLEDAG: Her er hertugparet med prins George og prinsesse Charlotte da de hadde første skoledag tidligere i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på Slottet

Dette er riktignok ikke første gang prins William vekker oppsikt på fotballkamp. I 2018 fikk den populære prinsen mye oppmerksomhet da han dukket opp på en Aston Villa-kamp i Birmingham sammen med den norske eks-fotballspilleren John Carew (40).

Carew har tidligere spilt for Aston Villa, og er også en god kamerat av Storbritannias kommende konge. 40-åringen la armen rundt sin gode venn, og begge jublet da Aston Villa scoret og vant 1-0 mot Cardiff City.

Trolig hadde John og William mye å snakke om. Nordmannen var en av Aston Villas store profiler fra 2007 til 2011, og prinsen har aldri lagt skjul på at dette er hans favorittlag. De to fotballinteresserte herrene møttes da William og hertuginne Kate (36) gjestet Norge i februar 2018.

Da var nemlig Carew blant de celebre gjestene som ble invitert til slottsmiddag. Den gang bekreftet Carew overfor Se og Hør at det var under denne middagen fotballplanen ble lagt.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Jeg fikk gleden av å bli kjent med prins William på slottsmiddagen. Han er en stor Aston Villa-fan, og det er jo jeg også! Så vi bestemte oss for å dra på kamp sammen og støtte laget vårt, røpet han.

LES OGSÅ: - Kates lillebror har forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer