Hertuginne Kate og barna:

Sjarmerte alle på polokampen

Kate, prins George og prinsesse Charlotte med ablegøyer på prins Williams polokamp.

FIKK OPPMERKSOMHET: Vesle prinsesse Charlotte viste frem sine kunster på plenen mens storebror George og de voksne fulgte lattermildt med. Foto: NTB Scanpix
FIKK OPPMERKSOMHET: Vesle prinsesse Charlotte viste frem sine kunster på plenen mens storebror George og de voksne fulgte lattermildt med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den britiske kongefamilien har definitivt lagt en travel helg bak seg.

Lørdag var de samlet for dronning Elizabeths (91) fødselsdagsparade i London, omtalt som Trooping the Colour.

Der fikk både nygifte hertuginne Meghan (36) og prins Harry (33), samt sjarmtrollet prinsesse Charlotte (3), mye av oppmerksomheten.

Treåringen hadde tilsynelatende visse problemer med å stå stille, og falt på et tidspunkt ned fra krakken hun stod på mens familien fulgte flyshowet fra balkongen på Buckingham Palace.

Showet og stod på hodet

At små kongelige ikke nødvendigvis synes det er spesielt underholdende å stå på slottsbalkongen, er noe som er blitt tydelig ved flere anledninger det siste året.

Søndag fikk imidlertid prinsesse Charlotte og storebror prins George (4) sjansen til å slippe løs litt energi og bakse rundt som helt vanlige barn.

Saken fortsetter under bildene.

KNALL OG FALL: Charlotte prøvde å stå på hodet, men det er ikke alltid like lett når man bare er tre år gammel. Foto: NTB Scanpix
KNALL OG FALL: Charlotte prøvde å stå på hodet, men det er ikke alltid like lett når man bare er tre år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
UTFLUKT: Etter akrobatikken fikk Charlotte kos hos mamma. Foto: NTB Scanpix
UTFLUKT: Etter akrobatikken fikk Charlotte kos hos mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MINI ME: Hertuginnen og prinsessen matchet hverandre med sommerkjoler og solbriller. Foto: NTB Scanpix
MINI ME: Hertuginnen og prinsessen matchet hverandre med sommerkjoler og solbriller. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GUTTA BOYS: Prins George og kompisen lekte med pistoler. Foto: NTB Scanpix
GUTTA BOYS: Prins George og kompisen lekte med pistoler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da var nemlig hertuginne Kate og barna på familieutflukt på Beaufort Polo Club i Westonbirt i Tetbury, der prins William (35) nok en gang spilte en veldedighetskamp fra hesteryggen i regi av Maserati.

Kate og de to barna så ut til å virkelig senke skuldrene og kose seg sammen i det flotte sommerværet, mens minstemann prins Louis (snart to mnd.) derimot ikke var å se på utflukten.

Prins George lekte blant annet med et fargerikt trappetroll, et par håndjern i plast og en lekepistol, og på ett tidspunkt tullet han med håndvesken til mamma Kate - noe som selvsagt fikk henne til å bryte ut i latter!

Saken fortsetter under bildene.

BROR OG SØSTER: Her viser George frem et par håndjern til lillesøster Charlotte. Foto: NTB Scanpix
BROR OG SØSTER: Her viser George frem et par håndjern til lillesøster Charlotte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LATTERMILD: Den lille prinsen viste også interesse for mammas designerveske. Foto: NTB Scanpix
LATTERMILD: Den lille prinsen viste også interesse for mammas designerveske. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lillesøster Charlotte var imidlertid den som virkelig stjal showet, mener Express. Hun både danset, hoppet og drev med akrobatikk på plenen, og så virkelig ut til å være i sitt ess!

Hertuginne Kate prøvde på sin side å holde de to skøyerne litt i ørene, og var som vanlig elegant antrukket - i en lyseblå sommerkjole og relativt praktiske kilehæler, som i hvert fall ikke sank ned i gresset.

Saken fortsetter under bildene.

PUBLIKUM: Det var med delt interesse at barna faktisk med på pappas polokamp. De synes nok det var mer stas å leke på gresset. Foto: NTB Scanpix
PUBLIKUM: Det var med delt interesse at barna faktisk med på pappas polokamp. De synes nok det var mer stas å leke på gresset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FAMILIEDAG: Etter at kampen var ferdig gikk prins William over for å hilse på familien sin. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDAG: Etter at kampen var ferdig gikk prins William over for å hilse på familien sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry ikke til stede

For øvrig var det på en lignende veldedighetskamp i mai i fjor, at prins Harry og hertuginne Meghan viste seg sammen på et offentlig arrangement for første gang.

Den gang dukket Meghan opp på et poloarrangement i Ascot, der Harry deltok i en veldedighetskamp for å støtte de veldedige organisasjonene Sentebale og WellChild.

På søndagens polokamp var det ferske hertugparet imidlertid ikke til stede.

I dag erklærte Kensington Palace at de to, som giftet seg 19. mai, derimot vil delta under 2018-utgaven av prins Harrys Invictus Games i Sydney.

- Hertugen og hertuginnen av Sussex vil foreta et offisielt besøk til Australia, Fiji, kongedømmet Tonga og New Zealand til høsten. Reisen vil sammenfalle med @InvictusSydney 2018, heter det i Twitter-meldingen fra Kensington Palace.

LES OGSÅ: «Skandale-prinsessen» dukket endelig opp