Durek Verrett:

Sjamanens eks bryter tausheten

Hank Greenberg kommenterer forholdet sitt til eksen for første gang.

KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Før Durek Verrett ble kjæreste med Märtha Louise, var han i et forhold med massøren Hank Greenberg, som nå kommenterer eksens nye forhold for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om at prinsesse Märtha Louise (47) hadde funnet kjærligheten igjen etter bruddet med Ari Behn (46), slo ned som en bombe i norsk presse forrige måned. Det var prinsessen selv som annonserte at hun hadde blitt kjæreste med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (44), en kunngjøring som skulle skape overskrifter over hele verden.

Siden den gang har det altså blitt skrevet mangt og mye om det nokså ferske forholdet, der særlig prinssessens valg av kjæreste har skapt en massiv debatt.

Verrett er av mange oppfattet som en kontroversiell figur, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer