PÅ SKAVLAN: Ari snakket ut om den siste ukens tumulter under innspillingen av premieresendingen av Fredrik Skavlans nye svenske talkshowprogram "Skavlan", som sendes fredag kveld.  Foto: SCANPIX
PÅ SKAVLAN: Ari snakket ut om den siste ukens tumulter under innspillingen av premieresendingen av Fredrik Skavlans nye svenske talkshowprogram "Skavlan", som sendes fredag kveld. Foto: SCANPIX Vis mer

Sinte Ari fikk storfin støtte i Sverige

- Jeg kan forstå man sprekker, selv om det kanskje ikke er slik det er forventet at man skal opptre...

SEHER.NO: Torsdag var det innspilling av den første sendingen av Fredrik Skavlans nye, svenske talkshowprogram "Skavlan".

Og en av gjestene under premieresendingen var da selveste Ari Behn, som har vært i meget hardt vær den siste uken etter forrige ukes sjokk-kommentarer om Slottets tidligere soussjef Carl-Erik Grimstad.

For selv om det har vært en svært hektisk uke og han har fått både positive og negative tilbakemeldinger på sine kommentarer, hevder Behn at det har vært en fin opplevelse for ham, skriver VG.

- Denne uken har vært ren terapi for meg. Jeg har fått lite søvn, det har gått så utrolig i ett, men det har vært velsignede dager. Det har vært så fint for meg. Den dagen jeg gikk ut med kritikken av Grimstad var en av de aller deiligste dagene i mitt liv, sier han til avisen.

Under innspillingen av "Skavlan" - som også hadde Sveriges kontroversielle og bortimot legendariske tidligere statsminister Göran Persson som gjest - snakket prinsessegemalen ut om den siste ukens tumulter. Og Ari fikk stor støtte fra Persson.

- Jeg kan forstå at det sprekker for en, selv om det kanskje ikke er slik det er forventet at man skal opptre. Men man er jo også menneske, sa Persson under sendingen.

Og overfor VG gjentok eks-ministeren støtten.

- Reaksjonen hans er ganske lett å forstå, som medmenneske. Han har stor og sterk sympati hos meg, sier Persson.

Behn selv var svært takknemlig for støtteerlæringen.

- Göran Persson er en veldig flott og frispråklig person. Hans støtte varmer, sier Behn.

"Skavlan" har premiere på SVT1 fredag kl. 21.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Den tause vinen!