Grevinne Alexandra:

Singel igjen etter sjokkavsløringer

Grevinne Alexandra skal ha avsluttet forholdet umiddelbart.

SINGEL: Grevinne Alexandra har gjort det slutt med kjæresten Tony Lindkold. Her med eldstesønnen Nikolai i 2017. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Grevinne Alexandra har gjort det slutt med kjæresten Tony Lindkold. Her med eldstesønnen Nikolai i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kunne danske Se og Hør avsløre at lykken smilte for grevinne Alexandra (54), da det ble kjent at hun hadde innledet et forhold til en mann ved navn Tony.

En måned senere kunne ukebladet dele flere detaljer om grevinnens kjæreste, hvis fulle navn er Tony Lindkold. Han har tidligere vært medlem av politiets antiterrorkorps, samt undercover-agent i politiets etterretningstjeneste.

Paret skal ha møttes da Alexandra flyttet inn i en ny villa i januar i fjor, der Tony var prosjektleder for prosjektet. Samarbeidet ledet til varme følelser mellom de to, men nå har de altså gått fra hverandre.

KONGELIG: Alexandra var tidligere gift med prins Joachim av Danmark. Her er de avbildet sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG: Alexandra var tidligere gift med prins Joachim av Danmark. Her er de avbildet sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det bekrefter grevinne Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath, overfor danske Se og Hør, med følgende kommentar:

- Alexandra er ikke i et forhold.

Kriminell bakgrunn

Bruddet skal ifølge ukebladet ha vært noe dramatisk. Forrige uke kunne nemlig danske Her & Nu avsløre at grevinnens kjæreste har et kriminelt rulleblad, noe 54-åringen ikke skal synes noe om.

Hun skal ha avsluttet forholdet øyeblikkelig etter avsløringen.

Dommen

Ifølge ukebladet ble Tony i 2015 dømt for opphavsrettskrenkelse ved å ha solgt 422 ikke-originale verk av danske designklassikere gjennom en nettside han styrte.

I tillegg skal Tony og hans daværende samarbeidspartner, som er et tidligere medlem av gruppene Hells Angels og Bandidos, ha forsøkt å selge ytteligere 686 verk, uten hell.

De to ble anholdt og satt i fengsel i en uke i 2014, og da dommen var klar året etter erkjente de begge straffeskyld, og ble dømt til ett år med betinget fengselsstraff. De måtte også betale i overkant av 55 000 danske kroner i erstatning.

Uhell i kjærlighet

Grevinnen var som kjent gift med prins Joachim (49) av Danmark fra 1995 til 2005.

To år etter skilsmissen giftet hun seg med Martin Jørgensen (41), men de gikk fra hverandre i 2015.

YNDIG: Bryllupet til grevinnen og Martin Jørgensen sto i 2007. Her er lille prins Felix fotografert med paret. I dag har de angivelig ingen kontakt. Foto: NTB Scanpix
YNDIG: Bryllupet til grevinnen og Martin Jørgensen sto i 2007. Her er lille prins Felix fotografert med paret. I dag har de angivelig ingen kontakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Martin ble koblet til en ny kvinne rett etter bruddet, og Alexandra la ikke skjul på at hun følte seg sveket. I et intervju med danske BT fortalte hun åpenhjertig at eksmannen var en annen mann enn hun trodde.

- Men sånn kan det være, man kan bli overrasket og sjokkert. Nå vil jeg være alene, sa hun den gang.

For en drøy måned siden kunne for øvrig danske Se og Hør avsløre at Jørgensen skal ha brukt av grevinnens penger uten at hun visste om det, og at han i dag skylder henne store summer.

Jørgensen skal ha benyttet seg fritt av grevinnens penger, som hovedsakelig kommer fra apanasjen hun fortsatt mottar, og 41-åringen skal ha gått bak den kontroversielle grevinnens rygg og brukt deler av formuen hennes på en svært løssluppen «playboy»-livsstil, ifølge bladet.

Ingen kontakt

Fra ekteskapet med Joachim har Alexandra sønnene Nikolai (19) og Felix (16). Martin ble prinsenes stefar da han giftet seg med grevinnen i 2007, men i dag hevdes det at både Alexandra og sønnene har kuttet all kontakt med ham.

I slutten april skrev nemlig danske Se og Hør at kontakten mellom de to prinsene og Martin ble brutt umiddelbart etter skilsmissen.

STEFAR: Fra 2007 til 2015 var Martin Jørgensen ektemannen til grevinne Alexandra. Han var dermed også stefaren til de to danske prinsesønnene hennes. Her er de fotografert i 2009. Foto: NTB Scanpix
STEFAR: Fra 2007 til 2015 var Martin Jørgensen ektemannen til grevinne Alexandra. Han var dermed også stefaren til de to danske prinsesønnene hennes. Her er de fotografert i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nikolai var bare seks år, mens Felix var tre, da fotografen Martin Jørgensen først dukket opp i livet deres. De har med andre ord vokst opp med den kjente fotografen som en farsfigur. Faktisk var det slik at begge prinsene kalte seg Jørgensen på Facebook den gang de opprettet profiler der, ifølge ukebladet.

- Vanskelig for barna

En rekke ganger gjennom årenes løp ble de fotografert sammen, om det så var på kino, på rød løper eller på kongelige fester.

Det skal imidlertid nevnes at han fikk kritikk for rolleblanding den gang. Han kunne bli observert på en nattklubb dagen før, mens han dagen etter var å finne i dyrehagen med stebarna.

Da skilsmissen ble kjent offentlig, byttet prins Nikolai etternavn til Frederiksborg på Facebook - som en spiker i kista. Alexandra har selv vært åpen om at bruddet var tøft.

- En skilsmisse er vanskelig for barna. For det er ikke de som har hovedrollene. De blir dessverre dratt inn i det. Jeg har prøvd å gjøre det beste for dem, sa hun til BT.

LES OGSÅ: - Familien vet ikke lenger hva de skal gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer