Silvia og Carl Gustaf på Oslo-besøk

- Det var helt tydelig at de fire satte stor pris på å møtes igjen på denne måten...

HYGGET SEG: Kong Harald, dronning Silvia, kong Carl Gustaf og dronning Sonja satte tydelig stor pris på å møtes igjen. Foto: Scanpix
HYGGET SEG: Kong Harald, dronning Silvia, kong Carl Gustaf og dronning Sonja satte tydelig stor pris på å møtes igjen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Kong Carl Gustaf og dronning Silvia kom fredag morgen til Oslo for sammen med kong Harald og dronning Sonja å være til stede ved markeringen av Voksenåsens 50-årsjubileum.

- Virkelig et  vakkert og verdig arrangement som understreket samarbeidet og kulturutveksklingen mellom våre to land. Og det satte naturlig nok en ekstra spiss på det hele at de to kongeparene var der sammen, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Voksenåsen kultur- og konferansesenter er Norges nasjonalgave til Sverige som takk for all hjelp under annen verdenskrig – og sto ferdig i 1960. Jubileet med feiret en lunsj, stor festforestilling og en kunstutstilling med store kunstnere fra begge land.

– Underbart!, var Silvias spontane kommentar, da hun forlot Voksenåsen.

Hoffreporteren var på plass på Voksenåsen i Oslo fredag og opplevde det hele på nært hold.

- Det var da også helt tydelig at de fire satte stor pris på å møtes igjen på denne måten. Og det var to lattermilde dronninger som sammen klippet over de nasjonalfargede båndene som markerte åpningen av den store kunstutstillingen, sier Totland.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Jeg bruker lengre tid enn Märtha foran speilet