Shopping i jetfart

Oslo - London - Paris - Oslo på under 22 timer. Slå den!

MOTEMEKKA: Paris er et eldorado for moteinteresserte, og Mette-Marit drar dit så sant hun har anledning. Her fra forrige runde i januar. Foto: ALL OVER
MOTEMEKKA: Paris er et eldorado for moteinteresserte, og Mette-Marit drar dit så sant hun har anledning. Her fra forrige runde i januar. Foto: ALL OVER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Turbomamma!

Kronprinsesse Mette-Marit (32) får med jevne mellomrom kritikk for ikke å bruke nok norsk design når hun representerer. Med like jevne mellomrom drar hun til utlandet og shopper klær!

Nå har hun tatt ny rekord i turboshopping, skriver Se og Hør. Hun gjorde unna en handlerunde i både London og Paris på under ett døgn, og det med baby Sverre Magnus (6 mnd.) på slep.

VAR I PARIS FØR BARNEDÅPEN: Se her.

Mette-Marit reiste forrige onsdag med ettemiddagsfly over til London. Der gjorde hun unna en rekke avtaler i løpet av ettermiddagen og kvelden, før hun satte seg på Eurostar-toget til Paris. Hun ankom først ved midnatt, men neste morgen var det full fart igjen. Hun besøkte flere store motehus i løpet av noen travle timer, før hun satte seg på flyet igjen og var hjemme i Oslo samme ettermiddag.

MER KONGESTOFF: Se her.

Med på turen hadde hun både barnepike og to livvakter.

Se bildene fra shoppingturen i Se og Hør som er i salg nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer