Shopping i jetfart

Oslo - London - Paris - Oslo på under 22 timer. Slå den!

MOTEMEKKA: Paris er et eldorado for moteinteresserte, og Mette-Marit drar dit så sant hun har anledning. Her fra forrige runde i januar. Foto: ALL OVER
MOTEMEKKA: Paris er et eldorado for moteinteresserte, og Mette-Marit drar dit så sant hun har anledning. Her fra forrige runde i januar. Foto: ALL OVER Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Turbomamma!


Kronprinsesse Mette-Marit (32) får med jevne mellomrom kritikk for ikke å bruke nok norsk design når hun representerer. Med like jevne mellomrom drar hun til utlandet og shopper klær!


Nå har hun tatt ny rekord i turboshopping, skriver Se og Hør. Hun gjorde unna en handlerunde i både London og Paris på under ett døgn, og det med baby Sverre Magnus (6 mnd.) på slep.


VAR I PARIS FØR BARNEDÅPEN: Se her.


Mette-Marit reiste forrige onsdag med ettemiddagsfly over til London. Der gjorde hun unna en rekke avtaler i løpet av ettermiddagen og kvelden, før hun satte seg på Eurostar-toget til Paris. Hun ankom først ved midnatt, men neste morgen var det full fart igjen. Hun besøkte flere store motehus i løpet av noen travle timer, før hun satte seg på flyet igjen og var hjemme i Oslo samme ettermiddag.


MER KONGESTOFF: Se her.


Med på turen hadde hun både barnepike og to livvakter.


Se bildene fra shoppingturen i Se og Hør som er i salg nå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer