Den svenske kongefamilien:

Sexkjøp: Dratt inn i skandale

En mann med nært bånd til kongefamilien er mistenkt for sexkjøp.

KONGEFAMILIEN: Prinsesse Estelle, dronning Silvia, kong Carl Gustaf, kroprinsesse Victoria, prins Oscar og prins Daniel. Foto: Splash News / NTB
KONGEFAMILIEN: Prinsesse Estelle, dronning Silvia, kong Carl Gustaf, kroprinsesse Victoria, prins Oscar og prins Daniel. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Stockholm-politiet har den siste tiden undersøkt flere massasjesalonger i den svenske hovedstaden, da flere menn er mistenkt for å ha kjøpt sex på salongene.

En kilde med god innsikt i saken forteller overfor Aftonbladet at én av de mistenkte er en mann med et nært bånd til den svenske kongefamilien.

- De har en god sak mot ham, og han sitter i avhør akkurat nå, forteller kilden.

Rojale gjester fra hele Norden var samlet for å feire kong Carl Gustafs 50 år på tronen. Men det var et yngre familiemedlem som stjal oppmerksomheten. Video: AP, NTB, John Eneroth / Expressen. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Det var i fjor en større etterforskning rundt kjøp av sex i massasjesalonger tok seg opp, og allerede da dukket den nevnte mannens navn opp. Det var derimot en kjent bedriftsleder som var hovedmistenkt den gangen.

Nå skal politiet ha styrket mistanken rundt mannen med tilknytning til kongefamilien.

I forbindelse med den tidligere etterforskningen bekreftet mannen at han hadde besøkt massasjesalonger, men nektet for at han hadde kjøpt sex der.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

- Da er jeg virkelig i trøbbel, fordi jeg har vært på thaimassasje en rekke ganger - og ikke bare på ett sted, sa han til Aftonbladet den gang.

På spørsmål om han hadde kjøpt sex der svarte han følgende:

- Nei, det er det siste jeg trenger, det kan jeg love.

LES OGSÅ: - Døren er lukket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer