Prins Philip:

- Setter ned foten for 100-årsdagen

Dronning Elizabeths (94) ektemann fyller 100 år til sommeren.

JUBILANT: Prins Philip fyller hele 100 år til sommeren. Her er han avbildet med dronning Elizabeth i sommer. Foto: NTB
JUBILANT: Prins Philip fyller hele 100 år til sommeren. Her er han avbildet med dronning Elizabeth i sommer. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Gjennomsnittlig levetid virker å bety fint lite i det britiske kongehuset. Ikke bare er dronning Elizabeth (94) den lengstsittende monarken i verden, med sine 68 år ved den britiske tronen, men hennes ektemann prins Philip (99) kan til sommeren skryte på seg en tresifret levetid.

100-årsdagen vil han derimot ha fint lite med å gjøre, skal vi tro kilder som har uttalt seg til The Telegraph, ifølge Daily Mail.

Nekter

Som alt annet kongelig er det forventet et overdådig selskap for å feire jubilanten. Prinsen har ikke bursdag før til sommeren, men ifølge Daily Mail skal planleggingen - eller i hvert fall planleggingen i forkant av selve planleggingen - allerede være i gang.

Det er bare ett hinder for den storslåtte festen flere kongelige kanskje ønsker seg, nemlig jubilanten selv.

- Den ene personen man kan garantere ikke vil ha noen ting som helst med det å gjøre, er hertugen selv, har en kilde uttalt seg til avisen, ifølge Daily Mail.

Om det blir fest eller ei avhenger også av at ting roer seg vedrørende pandemien. Hvis ikke er det ventet en nedtonet, privat feiring med de nærmeste. Prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) skal angivelig også planlegge å ta turen over Atlanterhavet for å få med seg den store dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer