Prins Harry:

Setter fyr på skilsmisseryktene

- Han har blitt hjernevasket, hevder prinsesse Dianas tidligere butler.

RYKTEFLOM: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært gift i fem år. Nå tror flere eksperter at forholdet nærmer seg slutten. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB
RYKTEFLOM: Prins Harry og hertuginne Meghan har vært gift i fem år. Nå tror flere eksperter at forholdet nærmer seg slutten. Foto: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det versert flere rykter om at prins Harry (38) og hertuginne Meghans (41) ekteskap går mot slutten.

Det skriver Sky News Australia.

Ekteparet giftet seg i 2018, og har barna Archie (4) og Lilibet (1).

Paul Burrell (64), prinsesse Dianas tidligere butler, hevder nå at prins Harry «bare blir i ekteskapet for å se barna deres vokse opp».

- Er jeg den eneste personen i Storbritannia som tenker at Harry har våknet opp til sannheten? Har han endelig innsett hva kona hans gjør og at han har blitt hjernevasket og hypnotisert av hennes skjønnhet? sier Burrell overfor GB News.

Til tross for at 64-åringen tidligere jobbet tett på prinsesse Diana, som døde i 1997, skriver Sky News at det ikke antas at han i dag har et forhold til verken prins Harry eller prins William (40).

I 2003 ga nemlig Burell ut boken «A Royal Duty», som avslørte flere intime avsløringer og påstander om Dianas liv.

Den kongelig forfatteren Georgia Arianna (73), også kjent som Lady Colin Campbell, stiller seg også bak påstandene.

73-åringen hevder at prinsen har ansatt en ny advokat som har spesialisert seg på skilsmissesaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer