Prins Christian:

Setter fyr på romanseryktene

Prins Christian har feriert med den italienske adelsfamilien.

KONGELIG FLØRT?: Prins Christian har flere ganger blitt avbildet med den italienske prinsessen. Foto: Splash News/NTB
KONGELIG FLØRT?: Prins Christian har flere ganger blitt avbildet med den italienske prinsessen. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nylig har det blitt spekulert på om det har blusset opp en kongelig romanse mellom danske prins Christian (17) og den italienske prinsessen Maria Chiara (18) av Bourbon-To Sicilier etter at de ble avbildet sammen i Monaco i forbindelse med Formel 1.

Nå har ryktene fått bein å gå på etter at det ble delt nye bilder av de to kongelige tenåringene på ferie.

Delte bilder

Prinsesse Camilla (52), hertuginnen av Castro delte nylig flere bilder fra en middag på Saint Tropez på Instagram Story. På bildene kan man se både ektemannen prins Carlo (60), hertugen av Castro og deres to døtre Maria Carolina (19) og Maria Chiara samt prins Christian. Det skriver danske B.T og Hola!

Det danske kongehuset ønsker ikke å kommentere bildene.

18-åringen er den yngste datteren til prins Carlo og prinsesse Camilla.

Ryktene om søt musikk mellom de to kongelige tenåringene oppsto da de ble observert sammen i Monaco under Formel 1. Prins Christian møtte opp sammen med flere danske venner, mens Maria Chiara var til stede sammen med søsteren sin.

I et intervju med den italienske avisen Corriere della Sera forklarte den italienske arvingen at de har kjent hverandre siden de var små.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer