Prins William:

Setter fyr på nettet med dette

Prinsen fikk uventet stor oppmerksomhet da han tok sin første vaksinedose denne uken.

OPPSIKT: Prins William vekket oppsikt da han ble coronavaksinert denne uken. Det var imidlertid ikke vaksineringen i seg selv som fikk mest oppmerksomhet blant fansen. Foto: Duke and Duchess of Cambridge / Instagram
OPPSIKT: Prins William vekket oppsikt da han ble coronavaksinert denne uken. Det var imidlertid ikke vaksineringen i seg selv som fikk mest oppmerksomhet blant fansen. Foto: Duke and Duchess of Cambridge / Instagram Vis mer
Publisert

I løpet av det siste halvåret har coronavaksineringen i både innland- og utland rullet ut for fullt. Flere medlemmer av den britiske kongefamilien har også fått vaksinedosen.

Dronning Elizabeth (95) og hennes avdøde ektemann prins Philip ble vaksinert allerede i januar. Kort tid senere var det prins Charles (72) og hertuginne Camilla (73) som sto for tur.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Tirsdag denne uken var det imidlertid prins Williams (38) tur til å få det første vaksinestikket i overarmen. Hendelsen ble dokumentert på hertugparets offisielle Instagram-konto.

«På tirsdag fikk jeg min første dose av coronavaksinen. Til alle dere som arbeider med vaksineringen - tusen takk for alt dere har gjort og fortsetter å gjøre», lød det til bildet av 38-åringen, som hadde trukket opp ermet på genseren i anledning sprøytestikket.

Fansen i ekstase

Til tross for at bildet ble tatt for å tydeliggjøre viktigheten av vaksinen, var det noe helt annet som fanget fansens oppmerksomhet.

Synet av prinsens tilsynelatende trente overarm fikk nemlig flere til å gå av hengslene både i kommentarfeltet under Instagram-innlegget, og på Twitter. Det melder både E! News og Page Six.

«Kjære prins Charles. Får jeg gratulere deg med en veldig kjekk sønn. Prince Williams trente armer er veldig trente. Bicepsene har gjort mange kvinner glade … vi gir ham den kongelige biceps-salutten. Han trenger et stikk i den andre armen», kommenterte en Twitter-bruker med glimt i øyet.

«Hvor får jeg billettene mine til prins Williams biceps-show?», spurte en annen humoristisk.

På Instagram florerte det av følgere som nærmest siklet over prinsens nakne overarm.

«Guns (biceps, journ.anm.)», skrev en ivrig fan etterfulgt av en emoji formet som en fleksende arm.

«Han er virkelig veltrent», istemte en annen.

«Jeg kan ikke se annet enn biceps», lød det fra en tredje.

BEUNDRES: Prins Williams nakne overarm fikk fansen nærmest til å sikle. En fan mente at armen var grunnen til at hertuginne Kate alltid så glad ut. Foto: Jacob King / Pool / AFP / NTB
BEUNDRES: Prins Williams nakne overarm fikk fansen nærmest til å sikle. En fan mente at armen var grunnen til at hertuginne Kate alltid så glad ut. Foto: Jacob King / Pool / AFP / NTB Vis mer

«Det er derfor hertuginnen av Cambridge alltid ser så glad ut», spøkte en fjerde.

«Damer, fokuser, vær så snill» og «Gratulerer! Wow … Noen trener i hvert fall!» ble det også kommentert.

Det er foreløpig uvisst når Williams kone, hertuginne Kate (39), vil få coronavaksinen.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

LES OGSÅ: - Nekter å holde tale sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer