Meghan Markle og faren Thomas Markle:

Setter en stopper for rykteflommen

Kensington Palace bekrefter at Meghan Markles far skal følge henne til alters.

FAR OG DATTER: Nå har Kensington Palace bekreftet at faren til Meghan Markle, Thomas Markle, skal følge henne til alters 19. mai. Foto: NTB Scanpix
FAR OG DATTER: Nå har Kensington Palace bekreftet at faren til Meghan Markle, Thomas Markle, skal følge henne til alters 19. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste ukene har det vært turbulent rundt bryllupet til Meghan Markle og prins Harry hva gjelder gjestelisten.

Tidligere denne uken gikk blant andre broren til Meghan, Thomas Markle Jr, ut i et personlig brev der han gikk langt i å advare den britiske prinsen mot å gifte seg med den tidligere «Suits»-skuespilleren.

I brevet hevdet han blant annet at Meghan skal ha satt faren deres i store økonomiske problemer, og at han heller ikke skal ha mottatt en invitasjon til bryllupet.

Nå bekrefter imidlertid Kensington Palace at Thomas Markle, faren til Meghan Markle, skal følge henne til alters 19. mai.

Begge foreldrene er invitert

I et offentlig brev fra pressekontakten til Kensington Palace er det skrevet en oppdatering på hvordan bryllupet vil være.

MED FAREN: Meghan Markle avbildet sammen med faren, Thomas Markle, før hun ble berømt og forlovet seg med prins Harry: Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED FAREN: Meghan Markle avbildet sammen med faren, Thomas Markle, før hun ble berømt og forlovet seg med prins Harry: Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Det første jeg vil dele er at prins Harry og Ms. Markle gleder seg veldig til å ta imot Ms. Markles foreldre til Windsor i forbindelse med bryllupet.

Ifølge Kensington Palace vil foreldrene til Meghan, som er skilt, ankomme London allerede en uke før bryllupet finner sted, slik at familiene kan tilbringe tid sammen.

Videre står det skrevet i brevet at foreldrene til Meghan vil ha store roller i forbindelse med bryllupet.

- Samme morgen som bryllupet finner sted vil Ms. Radlan (moren til Megan, journ.anm.) ta følge med Meghan til Windsor Castle. Ms. Markle vil følge sin datter til alters i St. George's Chapel. Meghan Markle ser frem til at begge hennes foreldre skal ta del i en slik viktig og gledelig dag, står det skrevet i brevet.

Splid i familien

I tillegg til påstandene Meghans bror kom med tidligere i uken, har han også tidligere gått hardt ut mot den britiske kongefamilien.

MED FAMILIEN: En 19-årig Meghan Markle avbildet sammen med flere familiemedlemmer i 85-årsdagen til farmor Doris i Florida. F.v. Nick Markle, Fred Markle, Trish Gallup, pappa Thomas Markle, og David Markle. Foto: Splash News/ NTB scanpix
MED FAMILIEN: En 19-årig Meghan Markle avbildet sammen med flere familiemedlemmer i 85-årsdagen til farmor Doris i Florida. F.v. Nick Markle, Fred Markle, Trish Gallup, pappa Thomas Markle, og David Markle. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

I lang tid har broren hatt et turbulent samboerskap med hans forlovede Darlene Blount. Selv har han innrømmet at paret har hatt store problemer, men legger stadig skylden på sin søster.

- Det har ikke vært lett. Meghans forhold til prins Harry har gitt familien mye uønsket oppmerksomhet. Det gjør det ikke bedre for meg at søsteren min er forlovet med en kongelig, når vi har alvorlige problemer fra før, har Thomas tidligere uttalt til Daily Mail.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Meghan har ikke sett sin 15 år eldre bror siden 2012. De to mistet kontakten da hun flyttet til Toronto i Canada for å starte innspillingen av TV-serien «Suits».

Broren har selv sagt at han ikke forventer at han blir invitert i sin egen søsters bryllup. Sjansen for at en gullkantet invitasjon vil dumpe ned i parets postkasse har vel ikke akkurat blitt større den siste tiden.

Tom timeplan

Onsdag forrige uke var siste gang prinseparet gjorde en offentlig opptreden. Etter den tid har altså «ingen» sett snurten av dem.

«Kensington Palace (residensen prinseparet tilhører, journ.anm.) har latt parets kalender stå tom fram mot 19. mai. Dette er trolig en etterlengtet pust i bakken for begge to, som sammen har hatt en hektisk timeplan gjennom hele april», skrev House Beautiful, som påpeke at paret antakelig vil bruke de neste ukene på å forberede den store dagen.

TV 2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, kunne fortelle at avbrekk fra offentlige plikter foran en stor begivenhet, ikke er ukjent i kongelige kretser.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

- En slik pause er med på å bygge opp forventningene til den store dagen. Og akkurat det er PR-avdelingen i Kensington Palace veldig flinke til, fortalte han til Se og Hør.

Ifølge The Guardian er det er ventet at omtrent 600 gjester vil delta i bryllupet, mens det totalt vil være 2640 personer på slottet. 1200 av disse er alminnelige briter, som er blitt invitert på bakgrunn av sterke historier eller gode prestasjoner.

LES OGSÅ: Tilgir faren for barnas skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer