<strong>JUBILANT:</strong> Hertuginne Kate vil ikke sette dronning Elizabeth 2. i skyggen dette året. I år feirer nemlig 85-åringen at hun har sittet 60 år på den engelske tronen. Foto: Stella Pictures
JUBILANT: Hertuginne Kate vil ikke sette dronning Elizabeth 2. i skyggen dette året. I år feirer nemlig 85-åringen at hun har sittet 60 år på den engelske tronen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Setter babyplaner på vent

- William og Kate vil gjøre ting når det passer for dem, påstår kilde.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har lenge blitt spekulert i om hertuginne Kate (30) er gravid, etter at en ansatt i det britiske kongehuset angivelig skal ha gått til pressen og uttalt at hun er seks uker på vei.

En mulig graviditet har Kate siden «avvist» ved at hun har ikledd seg tettsittende klær, som har avslørt at magen hennes er like slank som den alltid har vært.

Nå hevder nettstedet ShowbizSpy at ekteparet, som giftet seg i april i fjor, har satt babyplanene på vent, for ikke å ta glansen vekk fra dronning Elizabeth (85) sitt store jubileum.

6. februar i år feirer hun nemlig at hun har vært dronning på den engelske tronen i hele 60 år.
 
- William og Kate vil gjøre ting når det passer for dem. For å se realistisk på det, er det ikke et spesielt bra tidspunkt for dem å få baby nå. Det er ingen bråhast i å få en tronarving - vi har allerede to, sier en kilde til nettstedet. 

I februar reiser prins William (29) på tjenesteopphold til Falklandsøyene, mens hertuginnen tar fatt på solo-representasjoner mens ektemannen er utenlands.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sykkelkongen blir pappa igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer