Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

- Ser så stolte ut

Fyrsteparet deler nytt bilde sammen med familien.

NYTT BILDE: Fyrstefamilien i Monaco deler et nytt familiebilde i anledning barnas bursdagsfeiring. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB
NYTT BILDE: Fyrstefamilien i Monaco deler et nytt familiebilde i anledning barnas bursdagsfeiring. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen tøffe år for fyrstefamilien i Monaco - spesielt preget av fyrstinne Charlenes (44) flere sykehusbesøk, som følge av komplikasjoner etter en øre-nese-hals-infeksjon.

Tobarnsmoren har derfor ved flere tilfeller vært nødt til å tilbringe lange perioder i hjemlandet Sør-Afrika, borte fra familien.

Den siste tiden ser det likevel ut til at det har gått bedre med fyrstinnen, som blant annet har deltatt på flere rød løpere og celebre arrangement, deriblant Paris Fashion Week i høst.

Nå deler også fyrstinnen et nytt familiebilde sammen med sin ektemann fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (8).

ÅPNER SEG: Stian Blipp letter på sløret om den tøffe tiden, selv er han også aktuell med det nye programmet «Spice of Life» på Amazon Prime. Video: Prime video / Rød Løper. Vis mer

Bursdagsfeiring

Det var i anledning tvillingenes 8-årsdag den 19. desember at fyrsteparet arrangerte et bursdagsselskap for barna.

Her fikk både prinsesse Gabriella og prins Jacques velge sitt eget tema for feiringen, der førstnevnte valgte et manga-tema. Manga er japanske tegneserier, som ofte innebærer fargerike og kulturelle karakterer fra Japan.

Prinsen på sin side valgte et videospill-tema, med blant annet Super Mario og Sonic tilstede under selskapet.

Tilhenger av fyrstefamilien fikk også et innblikk i festlighetene da fyrsteparet delte et bilde av familien på deres offisielle Instagram-side.

Under bilder står det: «Gratulerer med dagen til arveprins Jacques og prinsesse Gabriella».

I kommentarfeltet strømmer det også inn med bursdagsønsker til jubilantene.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer ny trailer til dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer

«Foreldrene ser så stolte ut. Min fem år gamle gutt ville elske det Sonic og Super Mario-temaet!», skriver en Instagram-konto i kommentarfeltet, ifølge danske Billedbladet.

«Ønsker dere en fin bursdagshelg og et fantastisk år», skriver en annen.

LES OGSÅ: Raser mot hertuginnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer