Prins Harry:

- Ser helt miserabel ut

Hevder at prinsen savner sitt gamle liv.

SPEKULASJONER: Det er knyttet flere spekulasjoner rundt prins Harrys framtid. Foto: Danny Lawson/AFP/NTB
SPEKULASJONER: Det er knyttet flere spekulasjoner rundt prins Harrys framtid. Foto: Danny Lawson/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 ble det kjent at prins Harry (38) og kona hertuginne Meghan (41) skulle trekke seg fra sine kongelige plikter, og samtidig flytte til Meghans hjemland, USA.

Året etter ga Sussex-paret sitt omstridte Oprah-intervju, som skal ha ført til iskald stemning mellom paret og den britiske kongefamilien.

Nå hevder forfatteren bak flere kongelige biografier, Hugo Vickers, at prins Harry trolig savner sitt kongelige liv, skriver The Telegraph.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vet ikke hva som vil skje

Ifølge Vickers ser prinsen «miserabel» ut, og mener de med blått blod trives best når de får utføre kongelige plikter. Forfatteren tror heller ikke kongelige nøvendigvis blir lykkeligere av å skape sin egen vei.

Han hevder også at de mest lykkelige kongelige er de som «støtter monarkiet, framfor å konkurrere med det».

Vickers sammenligner prinsen med sin grandonkel, kong Edward VIII, som kun regjerte i 325 dager. Han ga avkall på livet som konge for å gifte seg med Wallis Simpson. Ifølge forfatteren ledet dette valget til sorg.

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer

- For medlemmer av kongefamilien som gir fra seg sine kongelige plikter, jeg tror ikke det vanligvis leder til lykke i det lange løp, sa Vickers under Henley Literary Festival, ifølge The Telegraph.

- Når det gjelder hertugen av Sussex, hvem vet hva som vil skje med ham. Men han ser helt miserabel ut.

Ble degradert

Spekulasjonene rundt prins Harry og hertuginne Meghans framtid i det britiske kongehuset har vært mange.

Forrige måned ble imidlertid prins Harry og kona degradert på kongehusets nettsider. Etter at de trakk seg fra sine kongelige plikter for to år siden, var hertugparet å se på midten av hjemmesiden - rett under prinsesse Anne (72).

- Harry og Meghan må være redde for at de sakte blir skjøvet ut av kongefamilien. Det faktum at de har blitt degradert på hjemmesiden, viser at de ikke blir sett på som arbeidende kongelige, uttalte kongehusekspert Phil Dampier til The Sun.

FØDSEL: Mandag 6. mai kom endelig babyen til Prins Harry og Hertuginne Meghan av Sussex til verden. Video: NTB Scanpix Vis mer

Frykten for utfrysing skal ikke ha blitt noe mindre etter at det har blitt rapportert at kong Charles planlegger å tynne ut rekkene i monarkiet under hans regjeringstid, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Derfor er de ikke venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer