<strong>MER ENN PLANLAGT:</strong> Meghan og Harry besøkte nylig New Zealand, som et siste stopp før den offisielle rundturen deres tok slutt. I dette blå Givenchy-antrekket hilste hun på fans og presse, men det ble raskt oppdaget at hun kanskje viste litt mer enn planlagt. Foto: NTB scanpix
MER ENN PLANLAGT: Meghan og Harry besøkte nylig New Zealand, som et siste stopp før den offisielle rundturen deres tok slutt. I dette blå Givenchy-antrekket hilste hun på fans og presse, men det ble raskt oppdaget at hun kanskje viste litt mer enn planlagt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Ser du motetabben Meghan har begått her?

Truseblemme for kongefamiliens nyeste medlem.

Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) sin første offisielle reise er nå ved veis ende, og mang en rojalist har i løpet av de 16 dagene hertugparet var på tur fått æren av å møte dem.

Paret, som giftet seg i mai og som blir foreldre for første gang til våren, har utvilsomt kost seg på reisen.

De er blitt fotografert i prat med lokale, i eksklusive selskap og i en avslappet atmosfære på stranden. Nå bærer det tilbake til Storbritannia for de to turtelduene, men bagasjen er utvilsomt fylt opp til randen med gode minner.

Bagasjen er også fylt godt opp med eksklusive klær. Meghan brukte over 30 forskjellige antrekk på turen, og Marie Claire anslår at den totale garderoben hadde en verdi på godt over en halv million norske kroner.

Truseglipp

Bestående av plagg fra verdens mest eksklusive motehus, med et team av stylister til stede for å ivareta luksusmoten, skulle man kanskje tro at det ikke kunne skje noe feil med garderoben under turen.

Den gang ei. Som Hello! Magazine nå påpeker, viste Meghan muligens litt mer enn planlagt en av de siste dagene i Oseania.

Det var i New Zealand at den såkalte «fashion faux pas»-blemma ble begått. Meghan hilste gladelig på folket ikledd et blått antrekk fra Givenchy.

Stoffet på skjørtet glinset i solen mens hun vandret rundt i sine høye Manolo Blahnik-pumps, og det var mange som tok bilder mens 37-åringen mottok gaver og ga klemmer til spente småbarn.

<strong>LEKKERT:</strong> Hertuginne Meghans antrekk var fra franske Givenchy, og syntes godt i solen på New Zealand. Foto: NTB scanpix
LEKKERT: Hertuginne Meghans antrekk var fra franske Givenchy, og syntes godt i solen på New Zealand. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>AVSLØRENDE:</strong> Hertuginnens skjørt ble temmelig gjennomsiktig i sollyset i Rotorua på New Zealand onsdag. Foto: NTB scanpix
AVSLØRENDE: Hertuginnens skjørt ble temmelig gjennomsiktig i sollyset i Rotorua på New Zealand onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

I ettertid har derimot fansen lagt merke til at skjørtet Meghan gikk i, som for øvrig er fra samme motehus som designet brudekjolen hennes, kanskje var litt for tynt.

Fotografert i sola kan man nemlig tydelig se undertøyet hertuginnen har iført seg, en svart hipster. Ikke at det i seg selv er spesielt problematisk, men er man et av verdens mest offentlige mennesker får man fort høre det om man bommer i moteveien.

<strong>VISTE FOR MYE:</strong> Meghans skjørt var kanskje litt mer avslørende enn planlagt. Foto: NTB scanpix
VISTE FOR MYE: Meghans skjørt var kanskje litt mer avslørende enn planlagt. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>GJENNOMSIKTIG:</strong> Fans og fotografer fikk muligens se mer av Meghan enn det hun selv hadde planer om. Foto: NTB scanpix
GJENNOMSIKTIG: Fans og fotografer fikk muligens se mer av Meghan enn det hun selv hadde planer om. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hello! skriver at det trolig er mange som kan kjenne seg igjen i Meghans truseblemme. Hvis man kler på seg i et rom med dårlig belysning kan det fort se ut som alt er flott, og man oppdager kanskje ikke hvor gjennomsiktig det man har på seg egentlig er før det er for sent.

Kim viste trusa

Hertuginne Meghan kan heldigvis trøste seg med at hun ikke er den første offentlige personen i verden til å ha vist mer enn planlagt. I fjor fikk realitydronningen Kim Kardashian West (38) oppmerksomhet for det samme, da hun viste litt mer enn planlagt.

<strong>WOOPS:</strong> Kim Kardashian innrømmet at hun ikke hadde planlagt at alle skulle se trusa i det mye omtalte strømpebukse-antrekket. Foto: NTB Scanpix / Instagram
WOOPS: Kim Kardashian innrømmet at hun ikke hadde planlagt at alle skulle se trusa i det mye omtalte strømpebukse-antrekket. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Det avslørte hun i et innlegg på Instagram tidligere i år. Reality-dronningen la nemlig ut et såkalte tilbakeblikksbilde, der hun tar en poserer foran et speil iført det nå berømte antrekket - der trusa vises godt.

Hun skriver: «#FBF (tilbakeblikk) til den gangen i New York da jeg trodde at buksene mine ikke skulle bli gjennomsiktige når de ble fotograferte».

Kim, som ikke er redd for å le litt av seg selv, skulle kanskje ønske at hun hadde testet antrekket foran en blitslampe før hun spaserte ut i offentligheten iført en skinnjakke, bh, gjennomsiktige sko og en liten veske.

Splitt på avveie

Da filmen «Loveless» hadde premiere i fjor, var modell Petra Němcová (39) blant gjestene som hadde kommet for å kaste glans over begivenheten.

<strong>LIKE BLID:</strong> Petra Němcová smilte bredt til tross for truseglipp. Foto: NTB scanpix
LIKE BLID: Petra Němcová smilte bredt til tross for truseglipp. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun var ikledd en hvit kjole fra merket The 2nd Skin Co, med en høy splitt i siden. Men det var ikke enkelt for modellen å vise frem forskjellige positurer i den tettsittende kjolen. Da Němcová lot seg avbilde av pressefotografene fikk hun problemer med antrekket, og deler av undertøyet kom til syne.

Den tsjekkiske skjønnheten så imidlertid ikke ut til å bli påvirket av kjoleglippen, og smilte bredt mens hun gikk videre nedover den røde løperen.

Nok en feil

Dette er ikke den eneste motetabben Meghan har fått oppmerksomhet for under rundreisen. I en rød, lang kjole strålte hertuginnen ved siden av sin ektemann på øya Tonga, men det var tydelig at det muligens hadde gått litt fort i svingene under flyturen til stillehavsøya i midten av oktober.

Hertuginnen hadde nemlig oversett én liten detalj ved sin nøye utvalgte kjole. Helt nederst på skjørtekanten hang fremdeles merkelappen på.

<strong>SER DU DETALJEN?:</strong> Én liten detalj ved hertuginne Meghans kjole fikk tabloidblekket til å sprute. Ser du hva det er? Foto: NTB Scanpix
SER DU DETALJEN?: Én liten detalj ved hertuginne Meghans kjole fikk tabloidblekket til å sprute. Ser du hva det er? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var journalisten Sophie Walsh, fra australske CNN, som først oppdaget den lille moteblemmen.

- Med så mange antrekk og skift tror jeg hertuginnen kan bli tilgitt for dette. Merkelappen henger fremdeles på kjolen, skrev Walsh i et innlegg på Twitter.

Deretter gikk bildene som en farsott i både sosiale og tradisjonelle medier.

<strong>MERKELAPP:</strong> Hertuginne Meghan gikk på en liten moteblemme da hun glemte å ta av en merkelapp som hang på kjolen. Foto: NTB Scanpix
MERKELAPP: Hertuginne Meghan gikk på en liten moteblemme da hun glemte å ta av en merkelapp som hang på kjolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hva slags type lapp som henger ned fra skjørtekanten til Meghan, har i etterkant blitt heftig diskutert i sosiale medier.

Noen mener at lappen er en vaskehenvisning, mens andre mener det er en returlapp som utlånskjoler ofte har. CNN og People mener imidlertid det er tydelig at dette er en helt vanlig merkelapp, som det ellers er på nye klær.

Ut ifra bildene å tyde, står også navnet på klesmerket kjolen kommer fra, «Self portrait», på merkelappen.

HVA KAN DET VÆRE? Flere er uenige i hva lappen på kjolen til hertuginne Meghan kan være. Foto: NTB Scanpix
HVA KAN DET VÆRE? Flere er uenige i hva lappen på kjolen til hertuginne Meghan kan være. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere overskrifter

Merkelapp eller ei, den langvarige rundreisen til hertuginne Meghan og prins Harry har ikke gått ubemerket hen tidligere heller. Allerede under deres første stopp i Australia skapte hertuginnen overskrifter for et annet motevalg.

Meghan, som uten unntak har vist seg i høye hæler siden hun ble tildelt hertugdømme over Sussex i mai, vakte oppsikt da hun i troppet opp i flate sko.

Det var derimot ikke bare på grunn skoenes manglende høye hæler at motevalget fikk oppmerksomhet. Selve skoen har nemlig en spesiell bakhistorie, og ifølge kongehuseksperter - også en politisk baktanke.

<strong>OVERRASKENDE BYTTE:</strong> Hertuginne Meghan valgte å bytte fra sine beige, høye hæler, til et par flate sko under besøket i Australia forrige uke. Dette er første gang hun viser seg i lave sko i perioden som hertuginne. Foto: NTB scanpix
OVERRASKENDE BYTTE: Hertuginne Meghan valgte å bytte fra sine beige, høye hæler, til et par flate sko under besøket i Australia forrige uke. Dette er første gang hun viser seg i lave sko i perioden som hertuginne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det oppsiktsvekkende med skoen, som før øvrig er blitt en Instagram-trend den siste tiden, er at de er laget av resirkulerte vannflasker.

Det er ikke vanlig at kongelige er politiske, men med dette viser Meghan - om så bare ved et lite vink - at hun bryr seg om miljøet.

Anders Johan Stavseng, kongehusekspert i Se og Hør, kunne fortelle at han forstår at skoene har skapt overskrifter på verdensbasis.

- Meghan har alltid vist seg i høye hæler på offisielle representasjonsoppdrag. Nå har hun byttet til lave sko i Australia, og det skyldes nok at hun har vondt i ryggen. Prins Harry og Meghan må gjennom et tett program med få pauser. Hun kan ikke akkurat sette seg ned og hvile ryggen på en kaffebar, slik som folk flest. At skoene i tillegg er miljøbevisste, er bare fint, uttalte han den gang.

LES OGSÅ: - Du kan ikke lyve på denne måten, Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer