Hertuginne Meghan:

Ser du motetabben Meghan har begått her?

Truseblemme for kongefamiliens nyeste medlem.

MER ENN PLANLAGT: Meghan og Harry besøkte nylig New Zealand, som et siste stopp før den offisielle rundturen deres tok slutt. I dette blå Givenchy-antrekket hilste hun på fans og presse, men det ble raskt oppdaget at hun kanskje viste litt mer enn planlagt. Foto: NTB scanpix
MER ENN PLANLAGT: Meghan og Harry besøkte nylig New Zealand, som et siste stopp før den offisielle rundturen deres tok slutt. I dette blå Givenchy-antrekket hilste hun på fans og presse, men det ble raskt oppdaget at hun kanskje viste litt mer enn planlagt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) sin første offisielle reise er nå ved veis ende, og mang en rojalist har i løpet av de 16 dagene hertugparet var på tur fått æren av å møte dem.

Paret, som giftet seg i mai og som blir foreldre for første gang til våren, har utvilsomt kost seg på reisen.

De er blitt fotografert i prat med lokale, i eksklusive selskap og i en avslappet atmosfære på stranden. Nå bærer det tilbake til Storbritannia for de to turtelduene, men bagasjen er utvilsomt fylt opp til randen med gode minner.

Bagasjen er også fylt godt opp med eksklusive klær. Meghan brukte over 30 forskjellige antrekk på turen, og Marie Claire anslår at den totale garderoben hadde en verdi på godt over en halv million norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer