Prins William og hertuginne Kate:

Ser du hvorfor julekortet vekker oppsikt?

Hertugfamiliens årlige julehilsen får fansen til å peke på én ting.

WOW: Hertugfamilien av Cambridge delte et nytt julebilde med følgerene sine nylig. Det vekker oppsikt av en helt spesiell grunn. Foto: Matt Porteous
WOW: Hertugfamilien av Cambridge delte et nytt julebilde med følgerene sine nylig. Det vekker oppsikt av en helt spesiell grunn. Foto: Matt Porteous Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både prins William (38) og prins George (7) skal, om alt går etter planen, bli konger i fremtiden. Når dronning Elizabeth (94) abdiserer eller dør, skal prins Charles (72) overta, før han igjen gir tronen til sin eldste sønn - William. Deretter skal prins George overta.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Han er for øyeblikket bare syv år, og bryr seg dermed trolig lite om akkurat det i disse dager. For han handler livet om skole, venner og familie. Sammen med de andre søsknene, prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2), gleder han seg vel først og fremst til å feire jul.

Det kommer tydelig frem på det nye julekortet hertugfamilien av Cambridge nå har delt med følgerne i sosiale medier. De tre barna og de to foreldrene, prins William og hertuginne Kate, smiler fra øre til øre når de ønsker alle en fin høytid.

Prikk lik

«Hertugen og hertuginnen er i ekstase over å kunne dele et nytt bilde av sin familie, som kommer til å være på julekortet deres i år», skriver de på Twitter.

Familien poserer foran en vedstabel, og er kledd i mørke høstfarger. Familien har delt flere bilder fra samme fotoseanse det siste året, men bildene klarer likevel å vekke oppsikt gang på gang.

I denne runden er det faktisk prinsesse Charlotte som får fansen til å måpe. Flere mener nemlig at hun er kliss lik oldemoren, dronning Elizabeth. Det er ikke første gang likheten mellom de to påpekes, men denne gangen virker det som fansen har gått helt av skaftet.

I kommentarfeltet under bildet på Instagram har tusenvis kommentert likheten. Det er selvsagt ikke dronning Elizabeth anno 2020 de mener hun er slående lik, men som barn. På gamle bilder av Elizabeth, som den gang var prinsesse, kan hun se ut som prinsesse Charlottes søster.

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

Andre fans mener at resten av familien ligner på andre kongelige:

«George ser akkurat ut som Dianas side av familien, Charlotte er lik dronningen og prins Louis er prikk lik Kate. For en fin familie», skriver en.

Historisk

Det nye bildet ble publisert kort tid etter at hertugfamilien overrasket en hel verden den 11. desember. Det er ikke sjelden man får se bilder av prins William og hertuginne Kates smårollinger. Det vi derimot aldri har fått se, er prinsebarna på den røde løperen. Helt frem til nå.

SLAPP TAKET: Prinsesse Charlotte ville ikke holde pappa Williams hånd. Foto: Aaron Chown/ Pool/ NTB
SLAPP TAKET: Prinsesse Charlotte ville ikke holde pappa Williams hånd. Foto: Aaron Chown/ Pool/ NTB Vis mer

Fredag kveld tok nemlig hertugparet av Cambridge med seg de tre barna på den røde løperen i forbindelse med en pantomimeforestilling på London Palladium.

På vei opp den røde løperen holdt prins George og prinsesse Charlotte sin fars hånd, men ifølge People var den fem år gamle prinsessen selvsikker nok til å gi slipp på hånden. Prins Louis følte seg derimot tryggest i nærheten av mamma Kate.

Denne røde løperen markerer deres første offisielle kongelige opptreden som en familie på fem, ifølge magasinet. Hendelsen har også blitt omtalt på hertugparets offisielle Instagram-konto, Kensington Royal.

«Hertugen og hertuginnen og deres familie deltok på en spesiell pantomimeforestilling av The National Lottery's Pantoland på The Palladium, som ble holdt for å takke personer og deres familier for den fenomenale innsatsen de har lagt ned i år», skriver de på Instagram.

Prins William skal ha sagt noen korte ord for å takke de som har ofret tiden sin landet over i arbeidet mot coronaviruset.

LES OGSÅ: Slaktes: - Respektløst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer