Prinsesse Madeleine:

Ser du hvem som mangler på bildet?

De offisielle dåpsbildene til prinsesse Adrienne får oppmerksomhet i utlandet.

NYE BILDER: Det ble tatt nye offisielle dåpsbilder i forbindelse med at prinsesse Adrienne ble døpt forrige uke. Her er prinsessen avbildet sammen med prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, dronning Silvia, kong Carl Gustaf og Chris' mor, Eva Maria Walter. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
NYE BILDER: Det ble tatt nye offisielle dåpsbilder i forbindelse med at prinsesse Adrienne ble døpt forrige uke. Her er prinsessen avbildet sammen med prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, dronning Silvia, kong Carl Gustaf og Chris' mor, Eva Maria Walter. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer

Fredag døpte prinsesse Madeleine (36) og Christopher O'Neill (43) sin datter prinsesse Adrienne (tre mnd.) i Drottningholms slottskyrka i Stockholm.

Denne uken ble de offisielle dåpsbildene, tatt på Drottingholm slott, sluppet av det svenske kongehuset. Det er fotograf Erika Gerdemark som har knipset bildene, og de har allerede fått oppmerksomhet i utlandet.

Blant annet har nettstedet Hola! påpekt at dåpsbarnets søsken, prinsesse Leonore (4) og prins Nicolas (2), ikke er å se på bildene.

- Uvanlig

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Valge, forteller at dette er ganske uvanlig.

Det har nemlig vært flere barnedåper i den svenske kongefamilien de siste årene, der storesøster eller storebror har vært med på i hvert fall ett av de offisielle dåpsbildene.

- Hvorfor så ikke er tilfelle denne gangen, er ikke kjent, men jeg vil tro Leonore og Nicolas rett og slett fikk slippe av den enkle grunn at de var lei av sitte i ro etter dåpsseremonien, sier Vagle, og tilføyer:

- Det var tydelig å se at de to synes det hele ble litt langtekkelig, og mye heller hadde lyst å springe rundt. Helt forståelig, spør du meg! Hvilke barn trives ikke best når de får springe rundt fritt.

Saken fortsetter nedenfor.

STOLTE FORELDRE: De nybakte trebarnsforeldrene prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen med dåpsbarnet, prinsesse Adrienne. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
STOLTE FORELDRE: De nybakte trebarnsforeldrene prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen med dåpsbarnet, prinsesse Adrienne. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer

- Mye spring i beina

Prinsesse Leonore har flere ganger bevist at hun helst ikke vil sitte i ro.

På kronprinsesse Victorias bursdag i fjor, da familien var samlet for fotografering, stakk Leonore av for å springe i hagen, ifølge Expressen.

- Leonore har mye «spring i beina», noe Madeleine selv bekreftet ved et bilde hun la ut på Instagram etter dåpen. Der ser vi den lille prinsessen på en knaus ute i skogen med teksten «Leonore i hennes rette element». Kanskje et lite hint fra mor om at datteren ikke stortrives med å sitte stille på flotte stoler, men heller vil springe ute i skog og mark som barn flest, forklarer Caroline Vagle.

Leonore in her true element 🌳❤🌿 #PrincessLeonore

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princessmadeleineofsweden)

Også i juni i 2016, da vesle Leonore hadde sitt aller første offisielle oppdrag, tok det kort tid før sjarmtrollet begynte å kjede seg.

Da besøkte familien den svenske øya Gotland, der Leonore skulle bli fotografert sammen med hesten Haidi - en ponni hun fikk som dåpsgave.

Selv om hun tydelig var glad for å treffe hesten for første gang, la hun heller på sprang nedover enga for å plukke blomster, ifølge People.

- Vakker som få

Det er imidlertid ikke bare de fraværende søsknene som har fått oppmerksomhet når det kommer til de offisielle dåpsbildene.

Internasjonale nettsteder som People og E! News skryter av prinsesse Madeleines sommerlige stil på fotografiene.

People omtaler bildene som et «eventyr som er blitt til virkelighet», og trekker spesielt frem blomsterkransen til Madde, som både matchet kjolen hennes perfekt og ble et blikkfang på bildene.

SLÅENDE VAKKER: Et av bildene fra dåpsdagen, dette portrettet av prinsesse Madeleine, ble offentliggjort på 36-årsdagen hennes to dager etter dåpen - søndag 10. juni. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
SLÅENDE VAKKER: Et av bildene fra dåpsdagen, dette portrettet av prinsesse Madeleine, ble offentliggjort på 36-årsdagen hennes to dager etter dåpen - søndag 10. juni. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer

E! News mener at bildene er «fullstendig magiske» og mener at trebarnsmoren ser nesten overnaturlig flott ut.

- Det er den vakre mammaen som stjeler showet. Prinsesse Madeleine stråler av lykke på bildene, og ser rett og slett fantastisk ut i den eksklusive kjolen fra Giambattista Valli og med blomsterkrans i håret, uttaler Se og Hørs kongehusekspert.

Caroline Vagle påpeker at den svenske prinsessen har vært gjennom noen tøffe tak, men at lykken hennes nå skinner tydelig gjennom.

- Hun er vakker som få, og hennes turbulente kjærlighetshistorie har selvsagt vært med å skape blest. Da er gleden desto større nå som lykken er fullkommen med mann og tre barn.

Saken fortsetter nedenfor.

MED FADDERNE: Her er familien avbildet sammen med prinsesse Adriennes faddere, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Natalie Werner, Anouska d'Abo, Gustav Thott og Carlotte Kreuger Cederlund. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
MED FADDERNE: Her er familien avbildet sammen med prinsesse Adriennes faddere, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Natalie Werner, Anouska d'Abo, Gustav Thott og Carlotte Kreuger Cederlund. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer

Lykkelig familieliv

Det var i slutten av oktober i 2012 at prinsesse Madeleine og finansmannen Christopher O'Neill annonserte sin forlovelse, to år etter at forlovelsen med Madeleine og Jonas Bergström (39) ble brutt på dramatisk vis.

Sommeren året etter sto bryllupet, og siden den gang har ekteparet fått tre barn sammen.

Paret har byttet på å bo i Stockholm, New York og London. Det er ingen tvil om at de to nyter familielivet.

Med jevne mellomrom deler en tydelig stolt Madeleine søte bilder av barna sine på Facebook.

Da Leonore fylte fire år i slutten av februar benyttet prinsessen anledningen til å dele et innlegg på Facebook-profilen sin.

- Gratulerer med fireårsdagen til vår søte Leonore! skrev Madde til bildet på Facebook.

LES OGSÅ: Slik gjorde hun gammel kjole «ny» igjen