Kronprins Haakon i OL i Pyeongchang:

Ser du hvem som dukket opp på OL-tribunen?

Kronprinsen var godt innpakket mens han fulgte sprinten i Sør-Korea.

GODT INNPAKKET: Det var ikke så lett å få øye på kronprins Haakon på tribunen under skisprinten i Alpensia Cross-Country Skiing Centre i Pyeongchang tirsdag. Haakon er kongefamiliens representant i Sør-Korea under vinter-OL 2018 Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GODT INNPAKKET: Det var ikke så lett å få øye på kronprins Haakon på tribunen under skisprinten i Alpensia Cross-Country Skiing Centre i Pyeongchang tirsdag. Haakon er kongefamiliens representant i Sør-Korea under vinter-OL 2018 Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tirsdag ettermiddag gikk de norske langrennsgutta sprint i vinter-OL i Sør-Korea, og blant dem som fulgte med da Johannes Klæbo (21) vant gullmedaljen, var ingen ringere enn kronprins Haakon (44).

Imidlertid var det ikke lett å gjenkjenne den norske tronarvingen på tribunen under sprinten i Alpensia Cross-Country Skiing Centre.

Haakon var nemlig svært godt innpakket for å beskytte seg mot det sure vinterværet som har preget de olympiske vinterleker i Pyeongchang de siste dagene.

Den sportsinteresserte kronprinsen var kledd i både en lue i det norske flaggets farger, og en hals som var trukket godt opp rundt kinnene hans. Haakon hadde selskap av blant andre idrettspresident Tom Tvedt (50) under skisprinten.

På lynvisitt

Ifølge det offisielle programmet på kongehusets nettsider, befinner kronprins Haakon seg i Sør-Korea kun tirsdag, onsdag og torsdag denne uken. Fredag vender han nesen hjem mot Norge igjen.

Imidlertid skal kronprinsen rekke å få med seg mange forskjellige øvelser under det korte OL-besøket.

Både skiskyting, kombinert, alpint, ishockey og curling står på programmet til Haakon, i tillegg til langrenn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer