Prinsesse Madeleine:

Sentimental detalj: - Helt spesielt

Prinsessen valgte et helt spesielt tilbehør til portrettbildene sine.

SPESIELL DETALJ: Nye bilder ble nylig delt av den svenske kongefamilien, og Prinsesse Madeleines antrekk er blant dem som fanger oppmerksomheten. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna
SPESIELL DETALJ: Nye bilder ble nylig delt av den svenske kongefamilien, og Prinsesse Madeleines antrekk er blant dem som fanger oppmerksomheten. Foto: Linda Broström/Kungl. Hovstaterna Vis mer
Publisert

I anledning at det svenske kongehuset hadde renovert sin offentlige nettside, publiserte de nylig både nye familie- og portrettbilder.

Bildene fikk raskt mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av prinsesse Estelle (10) som debuterte i en lang gallakjole.

En annen som overrasket på bildene er prinsesse Madeleine (39).

På grunn av pandemien har det vært vanskelig for prinsessen å reise til Sverige, ettersom hun egentlig er bosatt i Florida i USA.

Der bor hun med ektemannen Chris O’Neill (47) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (4).

Nå fikk hun derimot muligheten til å bli med på familiens nye bilder.

Betyr noe spesielt

På bildene har prinsesse Madeleine på seg en vakker kjole utsmykket med blomster. Kjolen er laget av den svenske designeren Ida Sjöstedt, som også hadde æren av å designe prinsesse Sofias (37) brudekjole.

Ståldiademet prinsessen har i håret var en gave hun fikk fra hennes mor, dronning Silvia (78), da hun fylte 18 år.

Ifølge Svensk Damtidning fikk dronning Silvia diademet i gave fra kong Carl Gustaf (75) da de feiret en av sine første bryllupsdager.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer