Selvmordsbombere truer Harry

Prinsen lever farlig i Afghanistan, sier Taliban-krigere.

FAREFULLT OPPDRAG: - Hans deltagelse er godt nytt for oss, siden vi alltid er på jakt etter verdifulle mål, sa Taliban-talsmann Maulvi Ahmadyar til den britiske TV-kanalen Channel 4 sist uke. Foto: All Over Press
FAREFULLT OPPDRAG: - Hans deltagelse er godt nytt for oss, siden vi alltid er på jakt etter verdifulle mål, sa Taliban-talsmann Maulvi Ahmadyar til den britiske TV-kanalen Channel 4 sist uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prins Harry (28) er for tiden i Afghanistan i sin andre tjenesteperiode. Etter planen skal prinsen tjenestegjøre i fire måneder i det krigsherjede landet.

Nå hevder talsmenn for Taliban-militsen at trente selvmordsbombere fra England har reist til Afghanistan – for å ta livet av prinsen.

- Vi har tusenvis av krigere som er klare for å offre sitt liv for profeten Muhammed og drepe prinsen, sier Taliban-talsmann Qari Yousef Ahmadi ifølge britiske medier.

For to uker siden slo Taliban til mot Camp Bastion – basen der prins Harry er utstasjonert. To amerikanske soldater ble drept i angrepet som varte i fire timer. Prinsen deltok ikke i kamphandlingene.

Prinsen må ikke reise hjem fra krigen etter drapstruslene - slik tilfellet var i 2008. Den gangen måtte prinsen reise hjem til England tidligere enn planlagt. 28-åringens tilstedeværelse i Afghanistan var topp hemmelig, men ble til slutt avslørt.

Forsvaret besluttet derfor å sende ham hjem. Denne gangen er oppdraget ingen hemmelighet, og britiske medier spekulerer i om det er for å reparere Harrys ødelagte rykte.

Han skuffet både kongefamilien og det britiske folket da bilder av en naken prins i Las Vegas gikk sin seiersgang på internett nylig.

– Han koste seg i Vegas, men nå er det blodig alvor, sier en kilde nær Harry til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se og Hør fant prinsens hemmelige Facebook-profil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer