Prinsesse Anne:

- Selv hun er lei

Prinsesse Anne har støttet nevøen sin gjennom tykt og tynt, men skal nå være «rasende» på ham.

SINT: Prins Harry har flere ganger kommet med en rekke anklager mot den britiske kongefamilien. Her avbildet i bak prinsesse Anne. Foto: Chris J Ratcliffe/Pool Photo/NTB
SINT: Prins Harry har flere ganger kommet med en rekke anklager mot den britiske kongefamilien. Her avbildet i bak prinsesse Anne. Foto: Chris J Ratcliffe/Pool Photo/NTB Vis mer
Publisert

I januar ga prins Harry (38) ut selvbiografien «Spare». I boken kom prinsen med en rekke anklager mot den britiske kongefamilien.

I etterkant av utgivelsen av «Spare» stilte prinsen opp i en rekke intervjuer. Her har han blant annet langet ut mot stemoren sin, dronning Camilla (75).

Ifølge Page Six har vanligvis prinsesse Anne (72), søsteren til kong Charles (74), støttet prinsen gjennom tykt og tynt. Nå hevdes det derimot at «selv hun er lei».

Kongehusekspert Jennie Bond sier nemlig at hun tror at prinsesse Anne er «rasende» på prins Harry, etter hans offentlige opptredener de siste årene. Det gjør hun overfor OK! Magazine.

Sist gang prinsesse Anne og prins Harry møttes var under kong Charles' kroning, som fant sted i starten av mai.

Møtet mellom de to gikk derimot ikke ubemerket hen.

På Twitter var fansen rask til å påpeke at ansiktet hans ble dekket over av den store fjæren på prinsesse Annes hatt da kameraet panorerte over det kongelige publikum.

Ifølge Page Six skal prinsen og prinsessen ha utvekslet en latter over øyeblikket.

- Det var helt naturlig at hun stoppet opp og pratet med nevøen sin, som jeg tror hun har kommet ganske godt overens med opp igjennom årene, i stedet for å skape en slags offentlig scene, forklarer kongehusekspert og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer